Még idén megérkezik a következő Battlefield játék!

Még idén megérkezik a következő Battlefield játék!

Már tudjuk, hogy mikor vethetjük bele magunkat a legújabb részbe. 

Mostanság igazán jó Battlefield rajongónak lenni, hiszen nemrég érkezett meg a Turning Tides második fele, még ebben a hónapban megkapjuk a Battlefield 1 legutolsó DLC-jét, legutóbb pedig az EA pénzügyi jelentéséből az is kiderült, hogy ebben az évben kipróbálhatjuk a legújabb epizódot, ami pár elemző szerint a PlayStation 5-tel érkezhet meg. 


A kiadóóriás elárulta, hogy idén már biztosan nem fogjuk megkapni a Bioware féle Anthem-et, viszont játék nélkül azért nem fogunk maradni, hiszen októberben már érkezik a Battlefield legújabb része. Sajnos, arról egyelőre nem adtak ki információt, hogy maradnak-e a világháborús irányvonalnál, de jó esélyeket látunk arra, hogy ezt az érát viszik tovább. 

A jelentésükből azt is megtudhattuk, hogy a Battlefield 1-ből összesen 25 millió példány fogyott világszerte és a FIFA terén sem panaszkodhatnak, mivel kizárólag konzolon 42 millió játékossal büszkélkedhetnek. Külön érdekesség, hogy a Sims 4 játékosok 35%-os bevételnövekedést hoztak össze a cégnek, illetve, hogy a fekete báránynak titulálható Star Wars Battlefront II vásárlóinak 70 százaléka pörgette végig a mérsékelten izgalmas egyjátékos kampányt.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!