A Na'Vi nyomása miatt hiúsult meg a s1mple-flamie üzlet

A Na'Vi nyomása miatt hiúsult meg a s1mple-flamie üzlet

DeKay felfedte a bukott üzlet részleteit.

Hetek óta folytak a pletykák az SK körül, mígnem végül leigazolták Epitácio "TACO" de Melo helyére Jake "Stewie2k" Yipet. Az eredeti tervek szerint azonban másként festene most a csapat, de abba a Na'Vi csúnyán belerondított DeKay riportja szerint.

Az amerikai újságíró elmondása alapján nem a téves 12 milliót akarták elkérni a két játékosért az ukránok, de így is nyilván a pénz volt az egyik nagy problémája az üzletnek. Korábban már írtunk róla mi is több ízben, hogy az Immortals-é lesz az SK felállása a nyáron, ezért ők tárgyalhattak a Natus Vincere-vel Oleksandr "s1mple" Kostyliev és Egor "flamie" Vasilyev kivásárlási áráról.

Riport: S1mple és flamie az SK-ba tart?

Tovább gyűrűznek a brazilok körüli pletykák, ez a páros tényleg nem Hen1 és Lucas1.

Az első ajánlat szerint $500 000-et ajánlottak előbbiért, $250 000-et utóbbiért és rátettek még extra $100 000-et, így összesen 850 000 dollárt csengettek volna ki az amerikaiak. A források szerint flamie szerződésében nem szerepelt konkrét ár, szóval a Na'Vi úgy csűrhette a dolgot, ahogy csak akarta. A lehetőséget pedig meg is ragadták, rögtön 1.2 millióra repítették a két játékos árát, ezt viszont nem akarta kifizetni az Immortals.

S1mple ekkor azt mondta az amerikaiaknak, hogy hajlandó lenne egyedül is csatlakozni, ezért megpróbálták ezt az utat, de a Na'Vi nem engedte. A források szerint annak ellenére is elutasították az átigazolást, hogy az Immortals kifizette volna az ukrán teljes árát. Ha ez nem lenne elég, csak akkor mentek volna bele az üzletbe, ha júliusig még a Natus Vincere színeiben játszik, ami valljuk be nevetséges. Még aznap megkérték s1mple-t az Immortals-osok, hogy beszéljen a Na'Vi vezetőségével, hátha sikerül neki valamit elérnie náluk, de végül ő is kihátrált, ezzel meghiúsítva az átigazolását az SK felállásába.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!