Riport: S1mple és flamie az SK-ba tart?

Riport: S1mple és flamie az SK-ba tart?

Tovább gyűrűznek a brazilok körüli pletykák, ez a páros tényleg nem Hen1 és Lucas1.

Feje tetejére állt a világ az NTC oszlása után a brazil szcénában. A HLTV értesülései szerint ugyanis nem a Teles-ikrek, hanem a Na'Vi két játékosa érkezik az SK segítségére hamarosan. Az információk szerint Aleksandr "s1mple" Kostyleiev és Egor "flamie" Vasilyev kivásárlása már folyamatban van. Maga a változás mindkét fél részéről érthető, hiszen igen sanyarú sorsok van az utóbbi időben. Sem az SK, sem a Na'Vi nem nyert versenyt idén. Előbbi a WESG-en vallott csúfos kudarcot, ahol még a rájátszásba sem sikerült bekerülniük, utóbbi a StarSeries döntőjében hasalt el a mousesports ellen. Azóta már kiderült az is Zeus reggeli vlogjából, hogy komoly kommunikációs problémáik voltak és vannak is, illetve komoly változások lesznek a jövőben a CIS régióban.

"Tudom, hogy néhány CIS játékos tárgyal az amerikai befektetőkkel és hamarosan nagy meglepetések lehetnek" - Zeus

Zeus egy 20 perces videóban beszélt a csapatról, az amerikai befektetőkről és arról, hogy mi is történik perpillanat a CS:GO profik világában.

Az ukrán és az orosz játékos Epitacio "TACO" de Melo-t és Ricardo "boltz" Prass-t válthatják a kezdőben. Nagy meglepetés, hogy Gabriel "FalleN" Toledo az egyik régi társától, TACO-tól is megválna, de talán még nagyobb, hogy a legfrissebb igazolás is a kukában végezheti. A források szerint s1mple kivásárlása már előrehaladott állapotban van, ami valószínűleg azt takarja, hogy az árban megegyeztek a felek és a papírmunka van csak hátra a kifizetés mellett. Flamie helyzete már valamivel bonyolultabb, ugyanis látszólag az ő ára még tárgyalás alatt van. A játékosoknak egyébként 2019. végéig élő szerződésük van a szervezettel, ami biztosan megdobja az árukat.

A flickshot szerint a felállás a jövőben csatlakozik majd az Immortals-hoz, ahol a Made in Brazil név alatt játszanak majd. Valljuk be elég hülyén nézne ki, ha egy orosszal és egy ukránnal bevállalnák ezt. Ráadásul biztosan Észak-Amerikába költözne a brigád, ami nagyon jó kérdés, hogy mennyire van ínyére s1mple-nek, aki többek között azért hagyta el a Liquidet 2016-ban a Na'Vi kedvéért. Az üzlet hátterében esélyes egyébként, hogy az Immortals új menedzsere, Tomi "lurppis" Kovanen keze is benne van, aki tisztában van azzal, hogy milyen elemekből lehetne a legtöbbet kihozni a sikeres vállalkozás reményében. Mindenesetre is, az itt leírtak egyelőre nem kézzel fogható tények, a hivatalos bejelentés még várat magára.

Addig is, írjátok le, hogy mit gondoltok erről a furcsa igazolásról!

Nyitókép: HLTV

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!