"Tudom, hogy néhány CIS játékos tárgyal az amerikai befektetőkkel és hamarosan nagy meglepetések lehetnek" - Zeus

Zeus egy 20 perces videóban beszélt a csapatról, az amerikai befektetőkről és arról, hogy mi is történik perpillanat a CS:GO profik világában.

Zeus tegnap este feltöltötte legelső vlogvideóját, ahol megosztotta velünk a gondolatait több témáról is. Először is beleláthatunk abba, hogy mi zajlott le a fejekben a StarSeries i-League közben, majd beszélt arról is, hogy honnan erednek azok a pletykák, hogy s1mple az SK-ban köthet ki.

A videóhoz felirat is társul, hiszen valószínűleg kevesen tudunk ukránul, így akit érdekel az egész 20 perces monológ az a fenti videóban végignézheti, mi viszont megpróbáltuk összefoglalni nektek a legfontosabb információkat.

A videó elején sokat beszél arról Zeus, hogy mennyire megviselte őket az előző pár hónap és komoly tilttel érkeztek meg az i-League-re, ahol nem segítették egymás játékát, hanem rengeteget veszekedtek, de valahogy mégis eljutottak a döntőig, amit szerinte meg is nyerhettek volna. A mouz viszont emberfeletti módon játszott, amivel nem tudtak mit kezdeni. Ezeket a problémákat később sikerült megoldani, de az ukrán csapat incidense a WESG-en nem segített túl sokat. Ettől függetlenül megérti s1mple-t, hiszen mentálisan és testileg is fáradt volt. A csapatban lévő problémákat állítólag sikerült megoldani és a mostani ötös legalább az EPL végéig együtt marad. A videó végén viszont rátért egy igen kényes témára, hiszen állítása szerint rengeteg amerikai befektető érkezik nemsokára a szcénába, akik visszautasíthatatlan ajánlatokat tesznek a CIS játékosoknak.

"Olyan amerikai befektetők érkeznek, vagyis inkább kosárlabda csapatok, akik csillagászati fizetést és körülményeket biztosítanak a játékosoknak. Szinte az egész CIS profi közösség erről beszél. Olyan sztárcsapatokat akarnak csinálni, mint a FaZe."

Zeus valószínűleg tudja is a neveket, de a videóban nem mondott konkrétumokat, csak arról beszélt, hogy jó páran már tárgyalnak is ezekkel a befektetőkkel és innen ered a s1mple az SK-ban köt ki pletyka is.

"Hamarosan olyan dolgok történnek majd, ami hatalmas meglepetés lesz mindenki számára. Néhányan azt mondjátok majd, hogy jó nekik, néhányan pedig azt, hogy hogyan tehettétek ezt? Mindenesetre valami történik a háttérben, ezt garantálhatom."

Ezután még hozzátette, hogy a közeljövőben valószínűleg rengeteg érdekességet és információt fogunk megtudni ezekről a történésekről. Így tehát nem csak a LoL-t, de a CS:GO-t is kiszemelték maguknak a kosárlabda csapatok, akik hatalmas pénzeket szeretnének beleölni az e-sportba. Kíváncsian várjuk, hogy végül mennyi csere lesz a CIS gárdáknál és s1mple vajon átszerződik-e egy kosárlabda csapat által szponzorált szervezethez.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!