Riport: A pro100 csaphat le a Vega Squadron volt játékosaira

Riport: A pro100 csaphat le a Vega Squadron volt játékosaira

A felekhez közeli ukrán híroldal számolt be a lehetséges átigazolásról.

Nemrégiben két játékosától is megvált a Vega Squadron belső feszültségek miatt, így ők jelenleg az átigazolási listán várják a folytatást. Nikolay "mir" Bityukov és Sergey "keshandr" Nikishin azonban egy új riport szerint nem unatkozik majd sokáig a padon, hiszen már több szervezet is ajánlatot tett értük, ráadásul a potenciális befutó is láthatáron belül van.

Átigazolási listára tette két játékosát is a Vega Squadron!

A belső viszályok miatt kétfelé szakadt a CIS régió reménységének tartott csapat.

Az ukrán forrás szerint sokan bejelentkeztek a két játékosért, többek között az a FlipSid3 is, mely Denis "seized" Kostin távozása óta 5. nélkül tengődik. A tárgyalások látszólag még sem velük, hanem a pro100-zal folynak. Róluk annyit érdemes tudni, hogy egy nem túl sikeres CIS csapat, amit a Na'Vi irányítója, Danylo "Zeus" Teslenko hozott létre tavaly. Évekkel ezelőtt egy igen sikeres brand volt, ám később eltűnt a szcénából.

Az átigazolásról sok részlet még nem derült ki, a forrás szerint még a korai szakaszban jár az üzlet. Továbbá azt sem tudni, hogy ki távozhat az ukrán-litván pro100-ból, hogy helyet adjon a két újoncnak. Hamarosan jönnek a Minor kvalifikációk, tehát amennyiben megtörténik a csere, úgy rövid időn belül jön a hivatalos bejelentés és minden kiderül.

Nyitókép: HLTV

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!