Átigazolási listára tette két játékosát is a Vega Squadron!

A belső viszályok miatt kétfelé szakadt a CIS régió reménységének tartott csapat.

A semmiből jött a Vega Squadron bejelentése tegnap este, miszerint Nikolay "mir" Bityukov és Sergey "keshandr" Nikishin kispadra került. A játékosok ráadásul már az átigazolási listán várják a folytatást, ugyanis komoly feszültség van a csapaton belül. A hivatalos nyilatkozat szerint az utóbbi időben "kezdődtek a problémák", a Vega pedig ennek hatására "két csoportra oszlott". Az egyik oldal "radikális változásokra vágyott, mind a gyakorlást, mind a játék általános megközelítését illetően".

Végül a többség döntött, így keshandr és mir távoznak, ami nem meglepő, hiszen a bostoni Majort követően igencsak visszaesett brigád és úgy tűnik olyan falakba ütköztek, amit másképp nem tudtak már megoldani. A felállás 2016. novembere óta játszott együtt, ez idő alatt két CIS Minor címet és két Major szereplést sikerült elérniük, viszont több, mint 200 ezer dollárnyi nyereményt zsebeltek be mindenféle versenyeken, nagyrészt Kínában.

A változást a gárda edzője, Artem "Fierce" Ivanov is kommentálta, és szerinte azért volt szükséges, mert "nem tudtunk kompromisszumot kötni" és ezek a személyes problémák "visszaesést okoztak az egyéni- és a csapatteljesítményben is". Egyelőre nem tudni, hogy hová tartanak a kispadosok, de a mostanában mutatott gyenge játékukat aligha kívánja meg bárki is. Továbbá az sem ismert még, hogy kik lesznek az új társak a megmaradt trió mellett.

A Vega Squadron felállása a következőképp fest:

Leonid "chopper" Vishnyakov
Dmitriy "jR" Chervak
Pavel "hutji" Lashkov

Nikolay "mir" Bityukov (átigazolási listán)
Sergey "keshandr" Nikishin (átigazolási listán)

Artem "Fierce" Ivanov (edző)

Képek: HLTV

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!