Helytelen gépigényt tett közzé az EA, mégsem olyan vas kell a Battlefield V-höz

Helytelen gépigényt tett közzé az EA, mégsem olyan vas kell a Battlefield V-höz

Azok az adatok mindössze "helykitöltők" voltak a fejlesztők szerint.

Korábban írtunk arról, hogy nyilvánosságra került a közelgő Battlefield V minimum gépigénye, –aminek amúgy sokan örülhettek, hiszen egyáltalán nem volt vészes a korábbi alkotásokhoz képest. A futtatáshoz már elég volt egy Windows 7, egy i5-600K vagy egy AMD FX-6350, 8 GB RAM, illetve egy NVIDIA GeForce GTX 660 2 GB is.

Megérkezett a Battlefield V hivatalos gépigénye!

Nyugi, ez most tényleg nem fog fájni.

Most azonban az EA közösségi menedzsere, Dan Mitre tweetelt arról, hogy a korábban kikerült adatok mindössze helykitöltők (placeholder) voltak, így ezek nem igazak. Ez így elég érdekes volt, sokan inkább azt sejtik emögött, hogy a fejlesztőcsapat szimplán elúszott az optimalizációval, így valószínűleg feljebb kell tenniük a lécet.

Sok idejük azonban már nincsen a hivatalos gépigény-bejelentéssel, hiszen egy hét múlva kezdődik az E3, ahol valószínűleg be fognak mutatni valamit a játékkal kapcsolatban, hiszen már a kiadás dátuma, október 19-e sincs messze. További információkat a játékról itt szedtünk össze nektek.

Elképesztően intenzív játékmenettel vár a Battlefield V

nkAAA | 18/06/04 07:54 TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON! Mióta bejelentették a Battlefield legújabb részét –ami rengeteg rajongónál kiverte a biztosítékot–, azóta egyre többet tudunk meg róla. Nemrégiben kiderült, hogy mennyire barátságos lesz a Battlefield V gépigénye, illetve, hogy milyen móddal várja majd a rajongókat, –most pedig újabb szaftos részletek láttak napvilágot az októberben érkező rész játékmenetével kapcsolatban.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!