Már előtölthető a Battlefield V bétaváltozata!

Már előtölthető a Battlefield V bétaváltozata!

Ideje újra felkészülni a második világháborúra.  

Miután szomorúan konstatáltuk, hogy elcsúsztatták a Battlefield V megjelenését, egyből jobb kedvünk lett, amint megláttuk, hogy hogyan fest a játék az Nvidia legújabb kártyáival, illetve hogy a bétatesztje mennyire barátságos gépigényt kapott. Ráadásul holnap kezdődik is a próbakör, úgyhogy összeszedtük nektek az összes fontos információt az indulással kapcsolatban. 


Aki szeretné a lehető leghamarabb kipróbálni a játékot, az minél előbb lépjen be az Origin kliensébe, hiszen már előtölthető a Battlefield V nyílt bétája, ami mindössze 17GB-nyi helyen terpeszkedik. Nem szabad elfelejteni, hogy más-más időpontonkban teszik elérhetővé a bétatesztet, ugyanis azok, akik előrendelték a játékot, vagy előfizetői bármelyik Origin Access szolgáltatásnak, már holnaptól –azaz szeptember 4-étől nyüstölhetik a legújabb epizódot, míg a többieknek szeptember 6-án indul a bétakör.

Nem kell azonban aggódni, lesz elég idő a Battlefield V letesztelésére, hiszen a bétateszt szeptember 12-én (szerdán) fog véget érni. A béta alatt ugyebár kipróbálható lesz a Conquest mód és a Grand Operations egy szelete is, valamint belepillanthatunk a Tides os War-ba is, ahol exkluzív dögcédulát szerezhetünk. Külön öröm, hogy a chatben ellőtt káromkodásokat is szűrni fogja a játék, így talán kevesebb anyázásba fogunk belefutni.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!