Csúszik a Battlefield V megjelenése!

Csúszik a Battlefield V megjelenése!

A fejlesztők úgy döntöttek, hogy egy kicsit többet foglalkoznak a játékkal, hogy tényleg tökéletes legyen.

Körülbelül egy órával ezelőtt érkezett az EA hivatalos bejelentése, hogy a Battlefield V megjelenési dátumát október 19-ről november 20-ra csúsztatták.

"A mai napon szeretnénk bejelenteni, hogy a Battlefield V egy új megjelenési dátumot kapott - november 20, 2018. Ezzel kapcsolatban szeretnénk egy kicsit többet megosztani veletek.

A nyáron több tízezer játékos próbálta ki a játékot a Close Alpha-ban, az E3-on és a Gamescomon is, ahol büszkén vettük át a "Legjobb Multiplayer játék" díját. Azt mondtátok nekünk, hogy észrevehetően több hangsúlyt fektettünk a csapatharcokra, emellett pedig a különbség is kristály tisztán látszik a régi és az újragondolt játékos mozgás között. Végezetül pedig rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk a fegyverek használhatóságáról is.

Továbbá nem tartottátok magatokban azt sem, hogy komoly fejlesztésekre szorul a fő játékmenet élménye, ami a játék tempóját és a katonák láthatóságát jelenti, ezzel szeretnénk csökkenteni a játékosok frusztráltságát. A szeptember 6-án induló Open Bétából ezeknek a fejlesztését is megtaláljátok majd.

Úgy hisszük, hogy az eddigi legjobb Battlefieldet fejlesztjük jelenleg. Egy játék, ami nem csak érzelmileg fog majd meg a War Stories segítségével, hanem egy mély Multiplayer élményt is ad majd a Battle Royale és a Tides of War miatt."

Továbbá megemlítik azt is, hogy az Open Béta már nagyon közel van, de legfőképpen a fent említett dolgok miatt csúszik majd egy hónapot a játék. Az elegáns és gyönyörűen megfogalmazott mondatok mögött bármi állhat, hiszen csak úgy nem szokták elhalasztani egy hónappal egy ekkora játék megjelenési dátumát. Az igazságot valószínűleg sosem tudjuk meg, így egy szó, mint száz, a Battlefield V csak télen kerülhet majd a kezünkbe, pontosabban november 20-án!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!