A Firestorm új akciódús trailere a megjelenési dátumot is magával hozta!

A Firestorm új akciódús trailere a megjelenési dátumot is magával hozta!

Ez a tűz jobban éget, mint gondolnád. Itt az idő, hogy fegyvert ragadjanak a katonák és egymásnak essenek a BFV szigetén.

A Battlefield V talán legvártabb tartalmát hozza a harmadik chapter, a Trial by Fire névre hallgató frissítéssel együtt jön ugyanis a Firestorm, a játék battle royale módja. A DICE most közzétette a legújabb trailert, melyben megtudhatjuk pontosan mire is számíthatunk, ha belevágunk a kalandokba:

Persze korábban már felkerült a netre egy tutorial videó, és abból leszűrhettük milyen ötletekkel állt elő a kiadó. Láthattuk, hogy Solo, Duo és Squadként is nekivághatunk a túlélésnek és mint sok más br játék, ez is ejtőernyőzéssel kezdődik. A repülőből kiugorva mi választhatjuk meg hova érkezünk és utána kezdődhet a lootolás. Egyszerre egy meccsben 64 játékos kap helyet és a végén természetesen csak 1 maradhat. A Firestorm március 25-én startol.

Ebben a tutorial videóban még feltűntek a járművek, valamint elmondták, hogy a fegyverek ritkaságuk szerint is csoportosítva lesznek (common, rare, epic) és különböző töltényeket kell majd összeszedegetnünk hozzájuk. A legnagyobb újítás talán a többi piacon lévő br játékhoz képest, hogy ha földre visznek minket még akkor is tudunk lőni a pisztolyunkkal. A rombolható környezet pedig szintén nem maradhat el. Az időnként szűkülő tűzgyűrű gondoskodik majd a folyamatos akcióról, de vajon ez az újítás elegendő lesz-e a BF-nek, hogy a többi br játék mellett legyen esélye?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!