Brutális harc és jó néhány újdonság a BFV új kiegészítőjének bemutató videójában!

Brutális harc és jó néhány újdonság a BFV új kiegészítőjének bemutató videójában!

Egyik oldal sem válogat az eszközök között, ha az ellenfél legyőzése a tét. Japán és Amerika minden eddiginél keményebb csatában esik egymásnak a Battlefield V-ben.

A Battlefield V ötödik fejezetének megnyitójának is tekinthető a War in Pacific trailer. Kaptunk korábban már rövidebb-hosszabb teaser videókat, azonban olyan sok információt nem tudtunk mire is számíthatunk. Az amerikai és japán erők azonban biztosan csatlakoznak a küzdelmekhez, és új hadszínterek is érkeznek a frissítéssel. A roadmap szerint három pálya várható, és ezek között szerepel Iwo Jima, valamint hét új fegyvert is ropogtathatunk. A járművek listájára pedig felvéshetjük a harci díszben pompázó csónakokat is.

Megérkezett a várva várt új trailer is, mely a War in Pacific új frissítést igyekszik nekünk bemutatni. Elképesztő hangulat köszön vissza a képernyőről, ahol is két főhős szemszögéből láthatjuk a háború kegyetlenségét, a végén viszont egymással is szembe találkoznak. A majd 4 perces bemutatóban sok újdonság fedezhető fel. A pálya mellett a lángszoró és a katana is feltűnik, valamint az M1 Garand ikonikus töltési hangja is felcsendül, de az amerikaik oldalán még az ASM-N-2 Bat zuhanóbombát is bevethetjük majd.

A War in Pacific október 31-étől érhető el ingyenesen a játékban. Nektek hogy tetszik?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!