20 perces Firestorm gameplay: Ugorj, lootolj és pusztíts el mindent a győzelem érdekében!

20 perces Firestorm gameplay: Ugorj, lootolj és pusztíts el mindent a győzelem érdekében!

Vérbeli BF hangulatot áraszt a battle royale mód, és egyben biztosak lehetünk, a tűzgyűrű hatására soha nem látott izgalmakat élhetünk át a játékban.

A Dice igyekszik a Firestorm megjelenésének közeledtével egyre több információt megosztani a játékosokkal a br mód kapcsán. Most kaptunk egy trailert, melyben megnézhetjük, hogy miként néz ki egy menet, miután kiugrottunk a repülőből.

A küzdelmet 64 résztvevősre szabták, ami 16 squadot jelent, emellett a tűzgyűrű a már látott módon, tehát bizonyos időnként szűkül. A rombolható környezet sokkal élvezhetőbbé teszi a történetet, ráadásul a jelenlegi legnagyobb térkép a Hamada, melytől a Halvoy névre hallgató br map tízszer nagyobb lesz. Földön, vízen levegőben csapathatjuk majd a háborút, és az első verzióban 17 járműből választhatunk. Lesz köztük tank, csapatszállító verda, helikopter, kétéltű és traktor is. Persze nem árt felszerelkezni utunk során, találhatunk majd common, rare és epic cuccokat. Fellelhetünk majd széfeket vagy különleges ládákat, melyekben a legjobb harci eszközök várnak minket. A bunkerekből pedig a legdurvább tankokat is kihozhatjuk a győzelem érdekében. A resupply pontok elfoglalásával újabb király felszerelést zsákmányolhatunk, de erre biztosan pályáznak majd ellenfeleink is. Ezeken kívül lehívhatunk plusz ellátmányt, tüzérségét, V1 rakétát és akár tankot is.

A Firestorm március 25-én élesedik a játékosok számára és az EA ígérete szerint egy intenzív harcot kell majd túlélnünk. Az új pálya a Trial by Fire frissítéssel érkezik. 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!