Elképesztő látványvilággal jön a Battlefield V

Elképesztő látványvilággal jön a Battlefield V

Ezért megéri kivárni a novemberi megjelenést.   

A tegnapi nap sok Battlefield rajongó számára egy igazi fekete csütörtököt jelentett, ugyanis az EA bejelentette, hogy elcsúsztatja a Battlefield V megjelenését. Így november 20-án fog megjelenni a játék, amit a készítők ígérete szerint egy sokkal tökéletesebb formában fogunk megkapni. A zárt alfa tapasztalatai alapján várható volt ez a lépés, viszont szerencsére ez a jövő héten kezdődő bétatesztet nem érinti. Most pedig újabb videókon csodálhatjuk meg, hogy az Nvidia legújabb kártyáival milyen látványban lehet majd részünk, amiből korábban már kaptunk egy kis ízelítőt


A múlt héten lezáruló Gamescomon mutatta be az Nvidia a videókártyák legújabb generációját, aminek részeként a sajtónak több olyan játékot is megvillantottak, ami használni fogja a hardvereikkel elérhető ray-tracing technológiát. Ilyen volt a Battlefield V is, amit 15 percen keresztül lehetett megnézni úgy, hogy közben bekapcsolták az RTX effekteket.

Akinek tikkelésbe kezd a szeme a nem túlságosan magas és/vagy az ugráló FPS-től, annak fontos tudnia, hogy ezt a videót a játék alfaverziójával készítették, ami azt jelenti, hogy a későbbiekben sokkal magasabb és egyenletesebb teljesítményt fog produkálni. Érdemes figyelni egyébként a játékon belüli tükröződéseket és az árnyékokat, ugyanis az RTX megoldások ezeket érintik leginkább.


A másik videóban azt nézhetjük meg, hogy az Nvidia csúcskártyájának számító 2080 Ti alatt mégis hogyan fest a játék. Mondjuk, egy több mint 400 ezer forintba kerülő kártyától el is várunk némi többletet. 

Útközben az is kiderült, hogy a játék megjelenésekor nem csak a battle royale mód nem lesz elérhető, hanem a négy fős kooperatív kalandokat jelentő Combined Arms sem, –úgyhogy aki társaival szerette volna végigpörgetni a küldetéseket, annak várnia kell kicsit. Pontosan azonban nem tudjuk, hogy mikor teszik elérhetővé ezt az opciót, de valószínűleg hamarosan közölnek majd információkat ezzel kapcsolatban is.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!