Széteshet a FAME, ha a kilépési hullám folytatódik!

Széteshet a FAME, ha a kilépési hullám folytatódik!

A FAME a napokban több kiváló játékosát is elvesztette, a pótlásuk pedig csak a felvételi követelmények csökkentésével lehetséges.

Több meghatározó klántag is kilépett pár napja a FAME-ből –mint például PaPaPawian, Decha, KamilEater, RavenHR, Schockisch és Vale–, a döntésük háttérében pedig érthető okok állnak. Az aktív játékot természetesen nem hagyják abba, sőt megalapították [ROIDS] No Roids, no Gain! névre keresztelt saját klánjukat, ami máris 34 tagot számlál.

A kilépés oka: Dakillzor

Az oszlopos tagok megunták Dakillzor kiakadásait, illetve egyéb nem publikus okai is vannak a kilépésnek. A helyzetet csak tetézi, hogy mindezt a születésnapján –azaz szeptember 8-án– hozták a tudomására. Majstora úgy nyilatkozott, hogy nem ez volt a terv, de egy kígyó keresztbe tett. Végül szeptember 9-én 14-en, az elmúlt 2-3 napban pedig további 9-en nyomtak rá a klán elhagyása gombra.

FAME vs ROIDS

A riválisok összecsapására nem kellett sokat várni, ugyanis tegnap este máris egy roppant izgalmas Stronghold mérkőzést játszott egymással a két klán.

A fenti felvételen a FAME szemszögéből 1:01:30-tól tekinthetitek meg a csatákat, míg a ROIDS szemszögéből az alábbi videóban.*

Milyen következményei lehetnek ennek?

Ahogy a fenti két videóból is láthatjátok, a FAME jelentősen meggyengült, így ha 2018-ban az e-sport formátum 15vs15 lesz, úgy még tovább nőhet a szakadék az európai és az orosz együttesek között. A klánok életét vélhetően fellendíti majd az új kihívó érkezése, és mi is nagyon szurkolunk a ROIDS-nak, hogy valami igazán nagyot alkossanak. A másik oldalról pedig azt is reméljük, hogy ezzel nem pecsételődött meg végleg a FAME sorsa.

Jogosnak érzitek a kilépést? Valóban barátságosabb a kommunikáció a ROIDS-ban?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.