"Eltávolítanám a tüzérséget és az XVM modot" - Dakillzor interjú

A rózsaszín cowboy kalapjáról elhíresült e-sport játékost, WGL kommentátort és WoT streamert faggattuk múltjáról, és jövőbeli terveiről.

Kevés olyan meghatározó egyéniség van a World of Tanks közösségen belül, akik a játék szinte minden területén kipróbálták már magukat, de Jordy "dakillzor" Versmesse ezen kevesek egyike. A kompetitív játékot kláncsatákkal kezdte, majd kipróbálta magát az e-sport színpadán –először, mint játékos, majd elemző, és végül, mint a Wargaming.net League egyik akciókommentátora–, manapság pedig főleg egyéni közvetítésekkel szórakoztatja követőit Twitch csatornáján, -–gy időközben a Community Contributor csapatba is bekerülhetett.

Mikor és miért kezdtél el a World of Tanks-szel játszani?

Nos, 2011-ben kezdtem el a játékot, és ha jól emlékszem, ekkor jött ki a zárt béta. Egy barátom mesélt a játékról, ezért úgy gondoltam, adok neki egy esélyt, így végigjátszottam a béta időszakot, –bár sosem szereztem tier X tankot. A béta után játszottam egy kicsit, de egy ponton úgy döntöttem, hogy egy időre abbahagyom a játékot, ami végül egy éves szünethez vezetett.

Mi volt a legemlékezetesebb élményed a WoT-ban és miért?

Úgy gondolom, hogy a 2015-ös WCA, ahová az amerikai csapatommal (High Woltage Caballers) jutottam ki, ahol legyőztük a Wombats on Tanks és az El Gaming együtteseit, –így végül a Na'Vi és a Hellraisers mögött végeztünk a harmadik helyen.

Mesélnél a World of Tanks karrieredről? Mi volt a legnagyobb sikered? Ha újrakezdhetnéd, akkor másként csinálnál valamit?

A legnagyobb sikeremet az előző kérdésnél már leírtam, és ami az újrakezdést illeti, úgy gondolom, hogy nincs értelme a múltba tekinteni, hiszen száz és száz más kimenetele lehetne a dolgoknak, ezért helyette inkább a jövőre koncentrálok.

Mit gondolsz a World of Tanks-ről, mint e-sportról? Szerinted van jövője?

Személy szerint az RNG elemek és a tény miatt, hogy egy játékos csak nehezen befolyásolhatja a mérkőzést, nem vagyok biztos benne. A WG ragyogó elméi egész biztos előállnak majd valamivel.

Szeretnél komolyabban is a streameléssel foglalkozni, vagy ez csak egy átmeneti tevékenység, amíg a WGL el nem kezdődik?

Ez több annál, mint valami, amit élvezek, amíg ki nem találom, hogy mit csináljak a jövőben –legyen az WGL, vagy valami más.

Szerinted mitől lesz jó egy streamer?

Erre nem tudom a választ, de azt mondanám, hogy az elkötelezettség, a következetesség és a szenvedély. Ha valóban ezt szeretnéd csinálni, akkor bele kell adnod mindent, –félgőzzel nem megy.

Ha megváltoztathatnál valamit a WoT-ban, akkor mi lenne az?

Eltávolítanám a tüzérséget és az XVM modot.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.