Újabb szög a FAME koporsójában! Megállíthatatlan a ROIDS!

Újabb szög a FAME koporsójában! Megállíthatatlan a ROIDS!

A ROIDS szép lassan letaszítja trónjáról Európa évek óta megkérdőjelezhetetlenül legeredményesebb klánját.

A FAME és ROIDS helyzetéről érdemes tudni, hogy utóbbi elsősorban azért vált ki a FAME-ből, mert a tagok nem tudták tovább elviselni Dakillzort, valamint egy KOPM2-höz hasonló formációt szerettek volna létrehozni. Lássuk mi történt azóta!

FAME vs ROIDS

A statisztikák szerint

A FAME pótolta a kieső tagokat, de időközben a ROIDS is 75 főre duzzadt. Ha az általános számokat nézzük, akkor körülbelül fej-fej mellett áll a két klán, de egy kicsivel még mindig a FAME a jobb.

A felvételek szerint

A legtöbb videó ami a témával foglalkozik azt mutatja be, hogy a FAME az esetek többségében vereséget szenved a ROIDS-szal szemben. Tény, hogy a taktikák, az összhang és a kommunikáció is a helyén van, –így ez az eredmény talán annyira nem is meglepő.

A ROIDS átvette az irányítást a Facebook oldalon is

A FAME - deal with it oldal tegnap óta a ROIDS szócsöve

A bejegyzés arról szól, hogy a FAME oldalát továbbra is azok kezelik, akik régen, de immáron Dakillzor nélkül. Említést tesz arról is, hogy a ROIDS alapítói ugyanazok, akik anno a FAME alapítói is voltak, ezért úgy döntöttek, hogy nem hoznak létre egy új Facebook oldalt a ROIDS-nak.

Végül, de nem utolsó sorban a Global Mapon kialakult drámáról úgy nyilatkoznak a ROIDS vezetői, hogy bár a CSA, a GX és a FEST(MVPS) összefogtak a FAME-mel ellenük, de ez csak jót tesz a kompetitív játéknak, ami állításuk szerint az elmúlt években egyre haldoklik.

Szerintetek a két rivális klán közül melyik marad tovább életben? Vajon idővel alább hagynak az indulatok?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.