Egyből reagált a FaceIT az ingyenes CS:GO-ra; nem járnak jól azok, akik csalni akarnak majd

Egyből reagált a FaceIT az ingyenes CS:GO-ra; nem járnak jól azok, akik csalni akarnak majd

Ezzel kívánt boldog karácsonyt mindenkinek a FaceIT. Játékra fel!

Masszív frissítést eszközölt a FaceIT alig néhány nappal karácsony előtt, jelezve a felhasználóknak, hogy az ünnepek alatt érdemes lesz az ő platformjukon játszani. Külön figyelmet kapnak a nem Prime-os CS:GO accountok, gyorsabban repül a banhammer csalásért, –aki pedig visszaeső, az halmozhatja majd a tiltásokat. 

Sok lett a cheater? Gyere a FaceIT-re!

Legalábbis ezt akarja üzenni a fejlesztő azzal, hogy azt mondja, kiemelt figyelmet fordít azokra a játékosokra, akik csalásmentesen szeretnének játszani. Azóta, hogy a Valve ingyenessé tette a CS:GO-t, szabad szemmel is jól láthatóan megugrott a felhasználók, és velük együtt a csalók száma is a közösségi szervereken; erre reagált azzal a FaceIT, hogy azok az új felhasználók, akiknél nincs Prime, vagy kevés óra játék van a felhasználói fiókjukon, vagy új Steam regisztrációval rendelkeznek, automatikusan kötelezve lesznek a FaceIT anti-cheat használatára.

A FaceIT bevezetett egy sor olyan fejlesztést is, amivel a csalók a lehető leggyorsabban bant kapjanak. Az új változtatás óta az oldal szerint a napi eltiltások száma megháromszorozódott, –ami azt jelenti, hogy sokkal kevesebb csaló kell, hogy legyen a szervereken.

A toxikus viselkedést is díjazza a FaceIT

Csak éppen figyelmeztetéssel, komolyabb esetben tiltással. Csak novemberben 650.000-nél is több olyan esetet jelentettek, ahol egy játékosnak viselkedésbeli problémája volt, ebből az új rendszer 90.000 esetben szabott ki büntetést a korábbi ~25.000 helyett. Ráadásul, ha újra és újra rosszul viselkedsz, a FaceIT egyre hosszabb tiltásokkal fog jutalmazni.

A jövő pedig szintén ez az irány: gyorsabban felismerni a csalókat és toxikus játékosokat, gyorsabban ítélkezni felettük és megfelelő döntést hozni velük szemben. A viselkedésnél sokkal jobban fogják figyelni azt, hogy valakinek esetleg csak rossz napja van, vagy rendszeresen ártó a viselkedése, hogy ezzel is még jobban megszűrjék, kiket kell ténylegesen büntetni.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!