Új francia csapatot építenek a volt G2 játékosok?

Új francia csapatot építenek a volt G2 játékosok?

A Vitality cseréi után nem maradt francia top CS:GO csapat. Vajon kennySék meg tudják ezt változtatni?

Kenny "kennyS" Schrub és François "AmaNEk" Delaunay új csapatot építene francia játékosokkal - jelentette neL a 1pv.fr oldalon. A projekt előtt áll még néhány akadály: nincs még szervezetük, illetve fix játékosok sincsenek még a maradék három helyre a felállásban.

A pletyka szerint azonban folynak a tryoutok, többek között a ROYALS nevű csapat két tagját, Jeremy "jeyN" Nguyent és Noah "Nono2k" Padovant már tesztelték is, a sor pedig Filip "Graviti" Brankovicon, a GenOne játékosán van jelenleg, és hamarosan a 16 éves Ryan "Neityu" Aubryra is sor kerülhet. A fiatal, feltörekvő játékosokon kívül egy valamivel tapasztaltabb franciát is megcéloztak Kennyék, méghozzá a Vitalityban kispadra került Jayson "Kyojin" Nguyen Vant. Viszont vajmi kevés esély van rá, hogy őt is sikerül megszerezni, ugyanis a szervezete az LDLC OL-lel már meg is egyezett egy szerződésről, most már csak a játékosnak kell azt elfogadnia.

Ha még a fent említett játékosokból sikerül is építeni egy felállást, akkor is van egy akadály AmaNEk és KennyS előtt: szerződésben állnak a G2-val. NeL szerint egy szervezet - aminek a kiléte nem derült ki a riportból - már érdeklődött a két játékos iránt, de még nem kaptak választ Carlostól. A kettejük ára jónéhány százezer dollár körül lehet, ami megnehezíti az org keresést. A G2-s szerződéseik lejáratának dátuma nem ismert ezen a ponton. Amennyiben kudarcba fullad a francia projekt, úgy kennyS és AmaNEk is hajlandó lenne kiterjeszteni azt nemzetközivé, de lehetőleg fiatal játékosokat szeretnének maguk mellé akkor is.

AmaNEk és kennyS azután kerültek ki a G2 kezdőjéből, hogy 2020-tól kezdve - NiKo érkezése óta - folyamatosan átalakulóban van a gárda, hogy a világ legjobb csapatává válhassanak. Kenny még abban az évben kikerült, hogy így helyet csináljanak JACKZnek, AmaNEk pedig a 16 éves orosz AWP-s, m0NESY érkezése miatt veszítette el a helyét a múlthéten.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!