Óriási kedvezményekkel vár mindenkit a PlayStation tavaszi leárazása

Óriási kedvezményekkel vár mindenkit a PlayStation tavaszi leárazása

Több AAA-kategóriás játékot is olcsóbban szerezhetünk be a következő hónapban.

Kezdetét vette a PlayStation Áruház Tavaszi Leárazása. Az esztendő második évszakának érkezését azzal ünnepli a Sony, hogy számtalan játékot kaphatunk kedvezményes áron a konzol saját webáruházában.

A Vásár során ráadásul több AAA-kategóriás, illetve PlayStation-exkluzív címre is olcsóbban tehetünk szert. A Pókember-játékok közül például a Miles Morales is olcsóbban kapható, de leárazáson esett át még a The Last of Us Remastered, a Ghost of Tsushima, a Ratchet & Clank: Rift Apart, illetve a Demon's Souls is. Ha pedig nem az exkluzív játékok közül szeretnénk valami újjal meglepni magunkat, esetleg egy barátunkat, úgy a Fallout 4, a GTA V: Premium Edition, az XCOM 2 Collection, illetve az Unravel Two is nagy kedvezményekkel várja az érdeklődőket.

De pontosan mennyivel kaphatóak olcsóbban a fenti címek? Felsorolásunkban a játék nevére kattintva annak PS Áruház-oldalát érheted el.

Természetesen ennél jóval több játék várja az érdeklődőket, a PlayStation Áruház oldalán további ajánlatok között tudsz böngészni. A vásár ráadásul április 27-ig tart, így sokáig lesz lehetőségünk olcsóbban vásárolni, azonban néhány játék csak április 13-ig kapható olcsóbban, ugyanezen napon pedig további címek is csatlakozhatnak a kedvezményes játékok táborához.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!