Kardozás Japánban, majd egy laza trip Izlandon – ez vár ránk májusban

Kardozás Japánban, majd egy laza trip Izlandon – ez vár ránk májusban

Újabb PlayStation exkluzív cím látogat el PC-re, de az autóversenyzés és a pszichedelikus szerek használatára emlékeztető játékok rajongóinak is lesz mivel mulatnia májusban.

Rengeteg jobbnál jobb játék vár azokra, akik májusban szeretnék valami újba, esetleg valami régi cím újrakiadásába vetni magukat. Különösen várós most a Ghost of Tsushima PC-s kiadása, a Senua's Saga: Hellblade 2 és az F1 24. De mindez még csak a jéghegy csúcsa – legyen szó a AAA-kategória csúcsáról, vagy a legkisebb indie játékról, most megmutatjuk, hogy mire érdemes az év ötödik hónapjában lecsapni!

Ghost of Tsushima Director's Cut

A Ghost of Tsushima sokak szemében a legjobb játék a PlayStation 4 érából, és ez nem véletlen. A gyönyörű, gondos munkával megtervezett szamurájos kaland párját ritkítja műfajában és árkategóriájában egyaránt, és most végre megérkezik a legjobb platformra, azaz PC-re is. Már nem kell sokat várni rá, hiszen május 16-tól vághatunk bele a történelmi Japánban játszódó sztori definitív kiadásába. Ha pedig az érdekel, hogy vajon egy ennyire szép játék hogyan fog futni a gépeden, érdemes elolvasni cikkünket a témában.

Ezeket olvastad már?

Senua's Saga: Hellblade 2

A Hellblade: Senua's Sacrifice-hoz hasonló játékkal nem igen találkoztunk még, ezért is örömteli, hogy végre folytatást kap. Az Xboxra és PC-re érkező játék még az előző részen is túltehet, már ami az atmoszférát illeti. Arról nem is beszélve, hogy ehhez most magyar feliratot is kapunk a Ninja Theorytól. Megjelenés: május 21-én!

EA Sports F1 24

Új év, új F1 játék. Olyan ez már, mint a FIFA EA Sports FC, nem kell meglepődni. Bár a Codemasters azért legalább még törekszik rá, hogy valami értékelhetőt tegyen le az asztalra, ezért idén alaposan újragondolták a vezetési modellt, valamint a karrier módokat is. Kíváncsian várjuk, hogy a nagy ígéretek a megjelenés napján is azok maradnak-e, vagy sikerül őket beváltani. Az előrendelők már május 28-án belevághatnak ennek kiderítésébe, mindenki másnak a hónap utolsó napjáig kell várnia rá.

Az összes jelentős májusi játékmegjelenés

Játék címe Megjelenési dátuma
Endless Ocean Luminous Május 2.
Indika Május 2.
MotoGP 24 Május 2.
Surmount Május 2.
Seed of Life Május 7.
V Rising Május 8.
Animal Well Május 9.
Little Kitty, Big City Május 9.
Homeworld 3 Május 13.
Biomutant Május 14.
Braid: Anniversary Edition Május 14.
Ghost of Tsushima Director’s Cut Május 16.
Lorelei and the Laser Eyes Május 16.
Songs of Conquest Május 20.
Gestalt: Steam & Cinder Május 21.
Paper Trail Május 21.
Senua’s Saga: Hellblade 2 Május 21.
System Shock Május 21.
Duck Detective: The Secret Salami Május 23.
Paper Mario: The Thousand Year Door Május 23.
World of Goo 2 Május 23.
MultiVersus Május 28.
F1 24 Május 31.

Kövess Minket!



Gamer szótár