A magyar játékosokra is gondoltak a Senua's Saga: Hellblade 2 fejlesztői

A magyar játékosokra is gondoltak a Senua's Saga: Hellblade 2 fejlesztői

A Senua's Saga: Hellblade 2 május 21-én jelenik meg, a Ninja Theory pedig különleges ajándékkal készült a magyaroknak ez alkalomból.

Már egy hónapot sem kell várni rá, hogy végre átélhessük Senua hátborzongató kalandját a Senua's Saga: Hellblade 2-ben. A 2017-es első rész után mindenki nagy elvárásokat támasztott a Ninja Theory elé. De a szerencsés újságírók, akik néhány hete már kipróbálhatták, azt mondják, hogy ez nem jelentett gondot nekik, és sikerült megugrani a lécet. Ettől pedig nem meglepő módon még nagyobb lett a hype a következő hónapok egyik legvártabb játéka körül.

Persze leghamarabb is csak a megjelenés napján derül ki, hogy a teljes játékhossz alatt képes-e olyan erős atmoszférát alkotni a játék, mint a demó során. Addig meg örülhetünk neki, hogy nem csak a játékmenetet és a sztorit találta el a fejlesztőcsapat, hanem még nekünk, magyaroknak is készültek egy kis ajándékkal. Az első rész után aligha számított rá bárki is, hogy magyar felirat lesz a játékban, hiszen abban nem volt ilyesmi. Erre a Hellblade 2 steames adatlapja alapján úgy fest, hogy ránk is gondolt a Ninja Theory. Tehát igen, magyar nyelvű menüket és feliratot egyaránt láthatunk majd a játékban – minderre a Komédiás hívta fel a figyelmünket Twitteren.

A Senua's Saga: Hellblade 2 május 21-én jelenik meg PC-re és Xbox Series X|S konzolokra. A Game Pass előfizetők már a premier percétől kezdve beleugorhatnak majd a játékba, melyben Senua Izlandra indul, hogy bosszút álljon a vikingeken. Ha pedig eddig valamiért kimaradt az első rész, akkor a Microsoft előfizetéses szolgáltatása mellett a Steamen is remek lehetőséget kínálnak a fejlesztők jelenleg ennek bepótlására: csupán 2,99 eurót kérnek a Hellblade: Senua's Sacrifice-ért.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár