Hivatalos: PC-re látogat a Ghost of Tsushima Director's Cut

Hivatalos: PC-re látogat a Ghost of Tsushima Director's Cut

Nem túlzás azt állítani, hogy a PC-s Ghost of Tsushima Director's Cut lesz a játék definitív kiadása.

Véget ért a várakozás, hiszen a Sony ma – egy nap késéssel, de – bejelentette, hogy végre PC-re is megjelenik a Ghost of Tsushima Director's Cut. Ráadásul nem is olyan sokára már játszhatjuk is a szamurájos kalandot a legjobb platformon: május 16-a lesz a nagy nap, amikor Tsushima szigeteire tehetjük a lábunkat. És miután a Director's Cutról van szó, minden, a PlayStationökre korábban kiadott extra is jár a játékhoz, tehát az Iki Island kiegészítő is.

Persze nem csak a tartalom terén lesz minek örülni. A Sucker Punch játékához a Nixxes hozzáadta a PC-s portoknál megszokott jóságokat. Vagyis lesz 21:9-es, 32:9-es és még 48:9-es képarányú monitortámogatás is a jobb grafika, valamint az Nvidia DLSS 3, AMD FSR 3 és Intel XeSS mellett. Tehát nem túlzás azt állítani, hogy a PC-s Ghost of Tsushima Director's Cut lesz a játék definitív kiadása, mert teljesítmény és látvány szempontjából ennyit a PlayStationökből nem lehetett kipréselni, mint amennyit az alábbi előzetes alapján egy PC-ből igen.

Ezeket olvastad már?

A PC-s porthoz kiadott trailerben egyébként számtalan érdekes, a PS-ekről visszaköszönő funkció is helyet kapott. Például visszatér a fekete-fehér Kurosawa-mód és az autentikus japán szinkron. De a DualSense kontrollerek esetében lesz haptikus visszacsatolás és adaptív trigger támogatás is, feltéve, hogy vezetékkel használjuk. Továbbá PC-n is játszható lesz a Legends nevű co-op multiplayer mód.

A most megjelenő PC-s kiadás a Steamen és az Epic Games Store-ban már előrendelhető. Akik május 16-ig kicsengetik az 59,99 eurós (vagy 22 490 forintos) árat a játékért, azok kapnak pár előrendelői bónuszt is:

  • egy new game+-os lovat,
  • egy Traveler's Attire ruhát,
  • valamint Broken Armor festéseket.

Kövess Minket!



Gamer szótár