15 fős felállást épít az Evil Geniuses?

15 fős felállást épít az Evil Geniuses?

Két szervezet nélküli csapatot igazolhatnak le a riportok szerint „akadémiának”.

Két „akadémia” csapat leigazolásán dolgozhat az Evil Geniuses – jelentette egymástól függetlenül Christian Slot a Jaxonon és Ryan Friend a Dust2.us-n. A kiszemeltek az anyagi és szervezeti támogatás nélkül játszó Party Astronauts és Carpe Diem felállásai lehetnek. Amennyiben ezek az átigazolások megvalósulnak, az EG lehet az első 15 fős felállás gazdája a CS:GO történetében.

A Dust2.us riportja alapján a Carpe Diemmel előrehaladott tárgyalások folynak már és szeretnék a seattle-i irodájukba hívni őket. A Party Astronauts leigazolása még távolabbinak tűnik, mert a csapat játékosai hezitálnak. Inkább korai beszélgetésekről van szó az ő esetükben, mintsem tárgyalásokról.

A riportok nem sokkal azután jelentek meg, hogy az EG leszerepelt a BLAST Premier Spring Showdownon is sok más torna mellett. Mi is összefoglaltuk a problémákat, eredményeket, valamint foglalkoztunk Nicole LaPointe Jameson tweetjével, amelyben változásokat ígért Stewie2k és társai kiesése után.

Azt nem tudni, hogy pontosan mi az EG elképzelése a csapatok leigazolása után, ugyanis kizárólag akadémiáknak szóló verseny jelen pillanatban nem fut. A WePlay felől nem lehetett hallani egy ideje ilyen téren, bár a Dust2.us szerint az EG-nek szándékában áll csatlakozni az Academy League-hez. A Party Astronauts-cal és a Carpe Diemmel leginkább észak-amerikai selejtezőkön, tornákon vagy éppen az ESL Pro League-en találkozhattunk idén, de ha leigazolja őket az EG, akkor érdekütközés miatt számtalan ESL-versenyről le kellene mondaniuk a jövőben – 15 játékosból 10 nem indulhatna el még az ESL Challengeren sem.

Képek: HLTV/brcho

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!