Ne dőlj be neki! Kamu State of Play menetrendek keringenek a neten

Ne dőlj be neki! Kamu State of Play menetrendek keringenek a neten

Már csak kettőt kell aludni az év egyik legjobban várt videójátékos eseményéig, a 2022-es nyári State of Playig.

Magyar idő szerint 2022. június 2-án 00:00-kor (csütörtökről péntekre éjfélkor) startol el Sony - PlayStation nyári eseménye, amely betekintést nyújt abba, hogyan is állnak a dolgok a világ egyik legnépszerűbb konzolja kapcsán. A 2022-es nyári State of Play mindössze harminc percig tart majd, azonban rengeteg izgalmas bejelentésre lehet számítani. Ami biztos, hogy több játék kerül majd terítékre, valamint újabb részleteket árulnak el a PlayStation VR2 fejlesztéséről. Az interneten több kép felbukkant, amely a lehetséges menetrendjét tartalmazza ennek a félórás prezentációnak, azonban akkor jársz jól, ha nem hiszel az alábbi információknak.

Nem Bobby Kotickot tényleg nem dobják egy gorilla ketrecébe, sőt Tony Hawkot sem eresztik össze a Tekken karaktereivel.

Bár nagyon csábítónak tűnhet, nem a Bloodborne: Forbidden West és Bloodborne Kart lesznek azok a játékok, amelyek még több gamert győznek meg arról, hogy szüksége van egy PlayStation 5 konzolra.

A fenti kép első ránézésre tényleg tartalmazhatná a pontos programot, azonban Jim Ryan fürdőkádja megér egy említést. A Sony Interactive Entertainment elnök-vezérigazgatója többnyire tisztálkodásra használja ezt az alkalmatosságot, amely folyamatról ezek szerint szívesen mutatna be egy kedvcsináló videót az egész világnak.

Tanulság: mindent alaposan tanulmányozz, mielőtt készpénznek veszed az ott olvasható dolgokat!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te nézed majd élőben a csütörtöki State of Playt?