LEC: Vizicsacsiékkal indul a mai nap, itt az ideje a javításnak!

LEC: Vizicsacsiékkal indul a mai nap, itt az ideje a javításnak!

A megújult Astralis bemutatkozása nem volt tökéletes, de ma lehet javítani a tabellán elfoglalt helyezésen.

Hatalmas várakozás övezte Vizicsacsi első mérkőzését az Astralis csapatában. A League of Legends magyar legendája rögtön megkapta az egyik legnehezebb ellenfelet, ugyanis a tavaszi bajnokkal kellet farkasszemet néznie az Idézők szurdokában. Az eredmény végül kedvezőtlenül alakult a dán együttes szempontjából, de sokat lehet tanulni ebből a vereségből. A mai nap újra találkozhattok Csacsival a magyar LEC-közvetítésen, ugyanis 17:00-tól az Astralis és a Team BDS összecsapásával indul a második meccsnap. Az összecsapásokat élőben, magyar nyelven követhetitek a lolesports.com oldalán, az esport2tv Twitch-csatornán, az Esport1.hu-n és az Esport1 YouTube-on!

Mi az, ami működött az Astralisnál a G2 Esports ellen?

A korai szakasz. Az első 15-20 percben abszolút mérkőzésben voltak a papíron erősebb ellenfelükkel szemben Csacsiék, azonban ahogy beindultak a csapatharcok, a makro-szintű megmozdulások átvették az uralmat a Szurdok felett, onnantól elvesztették a kontrollt. JeongHoon Sorakája meglepő húzásnak tűnt elsőre, de elég jól beleillett a csapatkompozícióba. A komolyabb problémák Csacsi és Xerxe legnagyobb bánatára a térkép felső részén jelentek meg, ugyanis mind Jankos, mind caPs hatékonyan tudta gankelni Gwent. A kétszeres világbajnoki ezüstérmes Zoéjával uralta az összes harcot, kifejezetten jó napot fogott ki, amire nem volt válasza Dajoréknak.

Astralis vs Team BDS (17:00-tól)

Mind az Astralis, mind a Team BDS vereséggel nyitotta az LEC 2022-es nyári szezonját, így egy parázs mérkőzésre van kilátás. Csacsiéknak oda kell figyelni a korai szakaszra, amiben jeleskedett mostani ellenfelük az SK Gaming ellen, azonban a végjátékot nagyon elrontották Cinkrofék. Mindkét csapatnak fontos lenne egy megnyugtató győzelem, ha szeretnének komoly esélyekkel indulni a rájátszásért folytatott versenyben.

LEC 2022 Summer Split - 2. nap menetrendje

17:00-tól Astralis vs Team BDS

18:00-tól SK Gaming vs MAD Lions

19:00-tól Misfits Gaming vs Team Vitality

20:00-tól EXCEL vs Fnatic

21:00-tól G2 Esports vs Rogue

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted nyer az Astralis a Team BDS ellen?