LEC: Csacsiékat xPekézte a G2, ma a sereghajtó ellen jöhet a javítás

LEC: Csacsiékat xPekézte a G2, ma a sereghajtó ellen jöhet a javítás

Fontos győzelmet szerzett a G2 Esports, Vizicsacsiék újabb pozíciót estek vissza a tabellán.

Nagy várakozás övezte az Astralis vs G2 Esports visszavágóját, ugyanis mindkét együttes azonos mérleggel érkezett ebbe a Bo1-be. Jankosék sorozatban megszerezett négy vereség után igyekeztek visszarázódni, Csacsiék az elmúlt héten kétszer kerültek nagy hátrányba, amelyből csak az egyiket sikerült megfordítaniuk. Végül fordulatokban gazdag, elképesztő lezárású meccset kaptak a nézők, de a végeredménynek nem a magyar rajongók örültek. Ezzel a dánok mérlege 4-6-ra változott, amely holtversenyben a második leggyengébb most a 2022-es nyári LEC-mezőnyben. A mai nap mindenképp kötelező a győzelem az AST-nak, ellenfelük az 1-9-cel álló Team BDS lesz, akik alig-alig ütik meg a topliga szintjét a mutatott teljesítményük alapján. A meccset 17:00-tól élőben, magyar nyelven követheted a lolesports.com oldalán, az esport2tv Twitch-csatornán, az Esport1.hu-n és az Esport1 YouTube-on!

G2 Esports vs Astralis, az xPeke-féle backdoort ismét megidézték a Szurdokban

Sok hibával játszott a G2 a mérkőzés korai szakaszában, amelyet az Astralis ki tudott használni. Xerxe vezetésével elhozták az első sárkányt, azonban a lelket jelentő negyediket nem sikerült bezsebelni. Innentől elkezdte elhinni a G2, hogy meg lehet nekik a meccs, fokozatosan építették ki az előnyüket.

Hiába azonban a fór, Csacsiék elkezdtek scale-elni, majd elmentek egy gyors Baronra. Itt úgy tűnhetett, hogy minden sínen van, de BrokenBalde és caPs másképp kalkulált. Az alsó ösvényen megnyitott inhibitoron keresztül sikerült backdoorozniuk egy hatalmasat, ezzel megszerezték csapatuk számára az ötödik győzelmet a szezonban.

Vizicsacsiéknak nincs idejük sokat keseregni ezen a fájó vereségen, ugyanis ma 17:00-tól már a Team BDS ellen kell bizonyítaniuk. Erdotéék eddig messze a leggyengébbek az alapszakaszban, óriási meglepetés lenne, ha a G2 Esports után az Astralist is bedarálnák.

LEC 2022 Summer Split - 11. nap menetrendje

18:00-tól AST vs BDS

19:00-tól MAD vs SK

20:00-tól VIT vs MSF

21:00-tól RGE vs G2

22:00-tól XL vs FNC

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted Csacsiék megverik ma a Team BDS-t?

League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.