LEC: Mindössze 2 másodpercen múlt Csacsiék győzelme!

LEC: Mindössze 2 másodpercen múlt Csacsiék győzelme!

Amikor már úgy tűnt, hogy meglehet a győzelem, akkor csúszott egy-két hiba az Astralis-gépezetbe.

Az LEC 2022-es nyári szezonjának alapszakasza elérkezett a félidőhöz, a jövő héttől a visszavágókon drukkolhattok kedvenc csapataitoknak. Az Astralisra és Vizicsacsira az a MAD Lions várt az idézők Szurdokában, akik magabiztosan menetelnek a rájátszás felé. Armuték azonban biztosan nem számítottak arra, hogy nagyjából kettő másodpercen múlik majd a sikerük. A magyar LoL-legenda egy remek backdoor próbálkozással igyekezett surranópályán megkaparintani a W-t, azonban egy-két elrontott döntés végül a MAD-nek hozta el a győzelmet.

MAD Lions vs Astralis (1-0)

Hasonlóan indult ez az összecsapás is, mint az EXCEL elleni, a MAD viszonylag gyorsan és könnyedén épített ki 9000 arany körüli különbséget a saját javára. Dajorék tornyai dőltek, mint a dominók, azonban a felső ösvényen sikerült egy remek csapatharcban visszahozni a reményeket. Nullázták az Oroszlánokat, majd megkaparintották a Baron Nashort, amivel elkezdték csökkenteni a hátrányt. A dánok döntöttek elsőként inhibitort, amely figyelmeztető jel volt a tabella második helyezettjének. Végül az Ősi Sárkány környéki harc volt az, amely eldöntötte a meccs végső kimenetelét.

Ha Dajor nem fordul vissza, hanem rögtön teleportál Csacsi mellé, ha Camille nem rontja el a Falhorgot (E), ha... Nüanszok döntöttek, azonban a MAD Lions összességében jobban játszott ezen a pörgős és izgalmas mérkőzésen, így megérdemelten várhatják egyedüliként 6-3-mal a második félidőt. Az Astralis 1-1-et ért el két kemény ellenféllel szemben, amire lehet építkezni a folytatásban.

Az SK Gaming 2-0-ra hozta le a negyedik hetet, Gilius mindkét győzelem során Poppyval dzsungelezett, ami tipikusan egy ázsiai picknek számít. A RGE már sorozatban hét sikernél jár, a Misfits zsinórban ötödik győzelmét szerezte meg. A hét összecsapásán Perkzéknek jött ki jobban a lépés, aminek köszönhetően a Fnatic visszaesett a népes középmezőnybe.

Folytatás jövő hét pénteken, Vizicsacsiékra az elmúlt két hétvégén 0-4-et "repesztő" G2 Esports vár.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted ki volt a MAD vs AST legjobbja?

League of Legends - Hihetetlen, idén még az MSI himnuszon is spórol a Riot

A League of Legends világbajnokság himnusza minden évben hatalmas figyelemnek örvend, sokszor még a játékkal nem is játszó embereknek is felkerül a lejátszási listájára egy-egy Worlds-ös zene. Az MSI himnuszára sajnos közel sem ennyire kíváncsiak a játékosok, a Riot 2019 óta most először nem is ad ki zenét a szezonközi eseményhez.