LEC: 11 600 arany hátrány? Csacsiéknak ez sem okoz problémát!

LEC: 11 600 arany hátrány? Csacsiéknak ez sem okoz problémát!

Egy sima, egy fordított, avagy teljes megőrülés a nyolcadik meccsnapon.

Zsinórban három vereséggel a háta mögött érkezett meg az EXCEL elleni összecsapásba az Astralis. Vizicsacsiék számára nagyon fontos volt a győzelem, ugyanis a mai nap már az alapszakasz félidejéhez érkezik a mezőny. Végül Nukeduckék annak ellenére elszenvedték a harmadik vereségüket, hogy 40 percig abszolút ők voltak nyeregben. A Nexus bedöntése azonban nem sikerült a nyár legtöbbet magasztalt meglepetéscsapatának, Kobbe és JeongHoon vezetésével a dánok kiénekelték a sajtot az XL szájából.

EXCEL vs Astralis (0-1)

A magyar legendának azonnal kiválasztották Ornnt, ami egy remek döntésnek bizonyult. Alphari Gnarja legutóbb elnyomta a pörölyös kovácsot, Finn azonban csak egy kisebb előny kiépítésére tudta használni a mindig dühös yordle-t. A skálázódás az Astralis malmára hajtotta a vizet, Kobbe érinthetetlen volt Ashe-sel, miközben JeongHoon egyszerre kezdeményezett és védte a csapatát Tahmmal. Jól felépítette a csapat taktikáját AoD, de volt olyan pillanat a mérkőzésen, amikor 11 600 arany hátrányban, két bedöntött inhibitorral kellett védekeznie a későbbi győztesnek. A győzelem, azonban győzelem. Ebben a tekintetben nem érheti kritika Csacsiékat, de az SK, a BDS és a MSF elleni könnyedebb módon megszerzett sikerek során nem kaptak kisebb szívrohamot többször a rajongók, az is biztos.

Hiába az óriási fordítás, a nap meglepetése végül mégsem az Astralis játékosaihoz fűződik. A tegnapi forduló előtt még 1-6-os mérleggel rendelkező SK Gaming legyőzte a G2 Esports együttesét, így BrokenBlade-ék zsinórban a harmadik zakójukat könyvelhették el. A MAD simázta a BDS-t, a Rogue nem adott esélyt a Vitalitynek, a Misfits meglepően könnyedén nyomta le a Fnaticot. Remek ütközeteket láthattatok a képernyőn, de az LEC-vonat robog tovább.

LEC 2022 Summer Split - 9. nap menetrendje

17:00 SK vs XL

18:00 MAD vs AST

19:00 BDS vs RGE

20:00 MSF vs G2

21:00 VIT vs FNC

Az összecsapásokat élőben, magyar nyelven követheted a lolesports.com oldalán, az esport2tv Twitch-csatornán, az Esport1.hu-n és az Esport1 YouTube-on!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted az Astralis lenyomja ma a MAD Lionst is?