Yahya Abdul-Mateen II szerint az Aquaman szintű filmekben szerepelni csak bohóckodás

Yahya Abdul-Mateen II szerint az Aquaman szintű filmekben szerepelni csak bohóckodás

Ennek ellenére nem szabad mindent véresen komolyan venni.

A legtöbben talán az Aquaman mellett az új Mátrix filmből ismerhetik a fiatalembert, előbbiben ő játszotta Black Mantát, a főgonoszt, utóbbiban pedig az ifjú Morpheus bőrébe bújt. Emellett azért számos más műfajban is megmutatta már magát, hiszen szerepelt A chicagoi 7-ek tárgyalása, Baywatch vagy a Kampókéz filmekben is, illetve a Watchmen sorozatban nyújtott alakításáért Emmy-díjat is bezsebelt. Van tehát némi rálátása a szakmára, mégis úgy gondolja, hogy egy képregényfilmben feltűnni az pusztán bohóckodás, részéről legalábbis mindenképp.

Egyébként azt is tudni lehet már, hogy az Aquaman folytatásában is feltűnik majd Black Manta, tehát lesz még lehetősége „bohóckodni”. A Vulture beszélgetett el a napokban a színésszel és ott hangzott el ez a megállapítás az ő részéről. Persze ezt a gondolatmenetét azért bővebben is kifejtette Yahya Abdul-Mateen II:

„Mindennek arról kellene szólnia, hogy az igazságot keresed. De néha tisztában kell lenned azzal, hogy milyen filmben játszol, hogy milyen műfajban alkotsz épp. Az Aquamanhez hasonló filmek csak bohóckodások, nagyon messze állnak az olyanoktól, mint A chicagói 7-ek tárgyalása. De nem szabad mindent véresen komolyan csinálni. Ahhoz, hogy túléld és jól menjen a sorod, neked is játszani kell ezt a játékot, aztán pedig ügyesen meg kell lepned a közönséget, a rendezőt, vagy talán még saját magadat is, hogy 'Tyű, nem számítottam rá, hogy játszok Csehov- meg August Wilson-adaptációban, aztán egy Aquamanben, de én mégis ezt csináltam.'"

Nem csak a levegőbe beszél, mivel tényleg nagyon változatosan választ magának projekteket. A fentebb leírtakon túl benne lesz a Michael Bay által rendezett Rohammentőkben, de hamarosan a Broadwayen is lehetőséget kap, beválogatták ugyanis a Pulitzer-díjas Lori Parks által írt Topdog/Underdog című színdarabba is.

Az Aquaman and The Lost Kingdom viszont sajnos csúszik és csak jóval később kerül mozikba az eredetileg tervezettnél.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!