Csúszik az Aquaman 2, de már itt is van a premier új dátuma

Csúszik az Aquaman 2, de már itt is van a premier új dátuma

Nemcsak az Aquaman 2-t, hanem a Shazam 2-t is eltolták.

Eredetileg 2023. március 17-én érkezett volna a mozikba a DC-univerzum egyik legjövedelmezőbb projektjének folytatása, az Aquaman and The Lost Kingdom. A Warner Bros. azonban úgy döntött, hogy inkább eltolják a premiert kilenc hónappal. Ennek köszönhetően Jason Momoa, Nicole Kidman, Willem Dafoe, Ben Affleck és a többi nagyágyú 2023. december 25-én, karácsonykor igyekszik meghódítani a mozikat.

A pontos indokokat nem közölte a forgalmazó, de a pletykák szerint egyszerűen csak több időre van szükség a forgatási munkálatok után ahhoz, hogy minden képkocka a helyére kerüljön. Az Aquaman 2 mellett a Shazam: Fury of the Gods szintén új megjelenési dátumot kapott. Az akcióvígjáték folytatása 2022. december 17-e helyett 2023. március 17-én, az Aquaman 2-nek tervezett időpontban debütál. 

Nem minden csúszik azonban a WB kötelékébe tartozó filmek közül. A The Nun 2 (Az apáca 2) 2023. szeptember 8-án, a jelenlegi információk szerint tényleg megrémítheti majd a horrorra éhező nézőket.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te melyik premiert várod jobban?

Film és Sorozat - Thor helyrekalapálta az MCU kritizálóit

Az elmúlt egy évben több neves filmes is nekiment a szuperhősfilmeknek, és különösen az MCU-ra fakadtak ki, amire most a Thor sztárja, Chris Hemsworth is megmondta a frankót.