Az Aquaman 2-ben is feltűnik Batman és Momoa elárulta ki játssza

Az Aquaman 2-ben is feltűnik Batman és Momoa elárulta ki játssza

Nem lesz nehéz kitalálni kiről van szó, de az új The Batman mellett ez egy igen érdekes része lesz a filmnek.

Jövő év tavaszán, egészen pontosan 2023. március 17-én mutatják be az Aquaman folytatását, az Aquaman and the Lost Kingdom című filmet. Nem csak Jason Momoa tér vissza legendás szerepében, de mint kiderült Ben Affleck is tiszteletét teszi a vásznon, méghozzá Batmanként. Visszatérését maga a film főszereplője, Momoa jelentette be egy Instagram-bejegyzésben, melyben a két színész szelfije látható. „Újra egyesül Bruce és Arthur.” – írja Momoa. „Szeretlek és hiányoztál Ben. A WB studió tourja betekintést nyújtott a színfalak mögé. Lebuktunk a forgatáson, de nagyszerű dolgok jönnek az Aquaman 2-vel.”

A két kép mellé Momoa közzétett egy rövid videót a Warner Bros. rajongói körútjáról. Itt árulta el a kiváltságosoknak, meg ezáltal mindenki más számára, hogy ez bizony már nem titok többé, Ben tényleg része le a folytatásnak.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Jason Momoa (@prideofgypsies) által megosztott bejegyzés

Affleck korábban a DC saját filmes univerzumában már többször magára öltötte a denevérember gúnyáját, és olyan alkotásokban lehetett látni, mint a Batman v Superman: Dawn of Justice, Justice League és a Suicide Squad. 2019-ben aztán bejelentette, hogy visszavonul a szereptől. Később azonban jött a hír, hogy Affleck Batmanként tér vissza a 2023-ban megjelenő The Flash-ben és most már azt is tudjuk, hogy az Aquaman folytatásában is feltűnik majd.

Mindeközben Robert Pattinson lett a következő bőregér és úgy tűnik folytatást kap a The Batman is, tehát ő is újra eljátszhatja az emós Bruce Waynet. Affleck eredetileg abban reménykedett még korábban, hogy egy saját Batman filmet is tető alá hozhatna, melyet ő maga rendezne, mielőtt kiszállna a projektből.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!