Szédületes kalandokat ígér a Shazam! Az istenek haragja első előzetese!

Szédületes kalandokat ígér a Shazam! Az istenek haragja első előzetese!

Barry Batson és a Shazam-család történetének folytatása december 21-én kerül a mozikba. 

A DC elég erős évet tudhat magának, tavasszal nagyot ment ugyanis a Matt Reeves rendezésében készült The Batman, továbbá ősszel érkezik a különösen sötétnek és brutálisnak ígérkező Black Adam, Dwayne Johnson főszereplésével. Az utóbbi film látványos panelt kapott a San Diegoi Comic-Con rendezvényen, ahol a Szikla szuperhős, vagyis szupergonosz-jelmezben tüzelte fel a közönséget, illetve megválaszolta a nagy kérdést, miszerint ki nyerné a párbajt karaktere és Superman között. 

A Black Adam mellett egyébként a Shazam! Az istenek haragja című filmet is elvitte az eseményre és bemutatták a decemberben érkező alkotás első előzetesét is. A folytatásban visszatér Asher Angel és Zachary Levi főszereplőként, előbbi Billy Batsont kelti életre, míg utóbbi a kigyúrt szuperhőst, akivé a srác a mágikus szó kimondása után változhat. Az egyszemélyes duónak és a Shazam-család tagjainak ezúttal Atlasz lányai lesznek az ellenfelei, akiket Helen Mirren, Lucy Liu, továbbá Rachel Zegler alakít. Érdekesség, hogy az előzetesben van egy nagyon meta poén is, amikor Shazam épp arról beszél Mirren karakterének, hogy látta a Halálos Iramban filmeket, ahol minden a családról szól. 

A film panelje során egyébként Zachary Levi kifejtette, hogy nagyon reménykedik a harmadik felvonásban, a kérdés már csak az, hogy összecsapnak-e majd a karakter ősellenségének számító Black Adammel. Erre a kérdésre a színész erősen hárított, viszont nem lennénk meglepve, ha a DC-nél valami hasonlóban mesterkednének. A franchise egyébként vezéralak nélkül tengődik a semmiben, oké, Johnson Adamje kemény lesz, Gal Gadot Wonder Womanje épp PTSD-ben szenved a legutóbbi rész cringe-fesztje miatt, Jason Momoa Aquamanje a halakat szereti a Peacemaker alapján, Ezra Miller pedig a balhék miatt utolsó körét futja majd a The Flashben, sehol azonban egy jó kiállású Batman vagy Superman. Utóbbinál azért rebesgették, hogy Henry Cavill feltűnik majd a Comic-Conon és bejelenti visszatérését, mindez viszont kacsa volt, szóval ezrek sírnak jelenleg a Twitteren, amiért álmuk szerte foszlott. Summa summárum, a DC tervei egyelőre jól néznek ki, az Acélember és a Sötét Lovag nélkül viszont az egész olyan, mint a sültkrumpli sajt nélkül, tiszta gáz.  

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!