Ezra Millernek a The Flash lesz az utolsó szerepe a DC-moziverzumban

Ezra Millernek a The Flash lesz az utolsó szerepe a DC-moziverzumban

A színészt legutóbbi botránya miatt a Warner Bros. kvázi kirúgta a folytatásokból. 

A Warner Bros. egyik feltörekvő üdvöskéjének számító Ezra Miller mostanában balhét balhéra halmoz, először Hawaii szigetén tartóztatták le, mert megtámadott több embert egy karaoke bárban, ezt követően egy lakógyűlésen vágott fejbe egy nőt, pár napja pedig kiskorú veszélyeztetésével vádolták meg. A feljelentés szerint a színész először kedvességgel és ajándékokkal édesgette magához az akkor 12 éves Tokata Iron Eyest, később azonban manipulációval és erőszakkal láncolta magához. 

Már a szigeteken történt botrányok után sokan találgatták, hogy Miller meddig húzza majd a Warner Bros. DC-moziverzum és a Legendás állatok franchise-ban, a stúdió össze is hívott egy válságstábot, de arra a döntésre jutottak, hogy nem válnak meg tőle. A legújabb botrány viszont már sok volt a vállalat fejeseinek és a Deadline iparági forrásai alapján arról írt, hogy a legújabb vádak miatt a színész utolsó projektje a 2023 nyarán bemutatásra kerülő The Flash film lesz, a folytatásokban azonban már nem kérnek belőle és nincsenek további terveik vele a jövőben.

A széria számára igencsak baljóslatú hír ez, hiszen a filmben vezették volna fel a multiverzumos koncepciót és kvázi rebootolták volna a Zack Snyder által megálmodott univerzumot. Ezen kívül a stúdiónak azért sem jöttek jól a balhék, hiszen a nemrég bíróság által hazugságon kapott Amber Heard botránya is beárnyékolja az Aquaman 2 filmet. Nem tudjuk, így mi lesz a Marvel rivális sorsa, az viszont biztos, hogy nincsenek könnyű helyzetben a stúdiónál. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!