A Warner hivatalosan is bejelentette a The Batman folytatását

A Warner hivatalosan is bejelentette a The Batman folytatását

Robert Pattinson mellett Matt Reeves rendező is visszatér a projektben. 

A Matt Reeves által megálmodott és vászonra vitt The Batman igencsak jó fogadtatásban részesült a kritikusok és a közönség részéről is, ráadásul még a kasszáknál is jól teljesített és világ viszonylatban közel 760 millió dollárt hozott a Warner Bros. stúdiónak. A film nemrég debütált a HBO Maxon és egy hét alatt 4.1 millió fő volt kíváncsi rá, ami a platform történetének második legjobb premier nézettségének számít a Mortal Kombat után .

Reeves egyébként korábban úgy nyilatkozott, hogy alapvetően egy trilógiában képzelte el a denevérember új történetét, a folytatással kapcsolatban azonban nem érkezett semmilyen további információ, egészen mostanáig. A napokban tartják a Las Vegas-i CinemaCont, ahol a Warner és a rendező hivatalosan is bejelentette, hogy készül a második rész és ismét visszaül a direktori székbe, továbbá Robert Pattinson is visszatér Batmanként. További részleteket sajnos nem árultak el, de ha tippelnünk kéne, a filmben feltűnik majd Andy Serkins Alfrédje, Jeffrey Wright Gordon felügyelője, továbbá Zoë Kravitz Macskanője is. 

A főgonosszal kapcsolatos spekulációban már nem vagyunk ennyire biztosak, hiszen benne van a pakliban, hogy a filmben óvatosan felvezetett Joker csak az Arkham elmegyógyintézetre fókuszáló szériában kap majd főszerepet, illetve Colin Farrell Pingvinjének kalandjai is sorozat szinten folytatódnak. Ettől függetlenül a denevérember számtalan ikonikus ellensége feltűnhet a második részben, Reeves viszont úgy nyilatkozott, hogy minél inkább földhözragadt alkotást szeretne letenni az asztalra, így  Killer Crockot, Clayface-t, illetve Mister Freeze-t talán ki is lőhetjük a sorból.  

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!