Hirdetés

Amber Heardet teljesen kivághatják az Aquaman 2-ből, miután felbontották a szerződését

A rágalmazási pere során árulta el, hogy nem biztos benne megjelennek-e az Aquaman és az elveszett királyság című filmben a leforgatott jelenetei.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Valorant East: United

Vegatables vs. Auristralis

Esport1 Podcast

Mi lesz veled FIFA?

Hirdetés

Amber Heard 2018-ban talán még maga sem gondolta volna, hogy belenyúl a darázsfészekbe, akkor ugyanis egy véleménycikkben családon belüli erőszak elszenvedőjének állította be magát és ezzel mondhatni besározta Johnny Depp nevét. Négy esztendővel később Depp nem hagyja magát és beperelte korábbi hitvesét, mostanra pedig tőlük hangos a világsajtó, hiszen élőben közvetítik az 50 millió dolláros kártérítési tárgyalásukat. Ráadásul mindkettejük karrierjére erősen rányomja a bélyegét ez a hercehurca. Most például Heard kisasszony egyik nagy szerepe válhat köddé. Részese volt az Aquaman első részének, viszont most már a rajongók sem nézték jó szemmel a dolgot és elindítottak egy petíciót, miszerint tegyék ki a produkcióból a film egyik főszereplőjét. Több, mint 4 millióan írták ezt alá rövid idő alatt. Depp egyébként miatta Grindewald szerepét bukta a Legendás állatok és megfigyelésük című franchiseban.

Mindeközben maga Heard osztotta meg azt az információt, hogy nem biztos benne megmarad-e szereplőként az Aquamanben.

"Felbontották a szerződésem. Nagyon küzdöttem azért, hogy meg tudjam tartani Mera szerepét, de valójában már nem tudom, hogy mennyit szerepelek a végső produkcióban."

Érdekes volt korábban azt hallani az Aquaman 2 producerei részéről, hogy soha nem volt kérdéses Amber Heard folytatásban való részvétele. Ennek ellenére a színésznő bíróságon elhangzott nyilatkozatai mást sugallnak, különösen az a rész volt fura, amely szerint már a forgatás előtt felmentették a szerződése alól. Heard azt is kijelentette, hogy több forgatókönyvet is kapott, amelyek tovább csökkentették a filmben játszott szerepét, aztán ez odáig fajult, hogy végül már csak nagyjából 10 percen át látható a második epizódban. Azonban még ez sem fix, tehát lehet, hogy ezt is tovább csökkentik vagy végül teljesen kivágják. Mivel a tárgyalás még mindig tart, ezért bőven elképzelhető, hogy további változásokra is számítani lehet. Sőt egyesek már azt is rebezsgetik, hogy Amber Heard helyett Emilia Clark veszi át a helyét a történetben.

Jelenleg az Aquaman and the Lost Kingdom megjelenésére 2023. március 17-én lehet számítani.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
3 db hozzászólás
 • GeryDee 1 hónapja
  Nice
  0 0 Válasz
 • TheElf 1 hónapja
  Nyilván azt mondja, csak ezért válhat köddé a szerepe. A gond azonban az, hogy ami közte és Depp között történt, az csak egy kis része a történetnek. Az, hogy a korábbi partnerei közül is volt olyan, aki feljelentést tett Amber Heard ellen, mert bizony Amber Heard akkor is erőszakos és bántalmazó volt, egy probléma. Hogy amikor azt állította bíróságon, eskü alatt, hogy valamit eladományoz, de nem tette meg, s később ezért (évekkel) későbbi dolgokat okol, tehát eskü alatt hazudik az is gond. Mert ugye egy ilyen (eskü alatt, kötelezően) tett vállalást pl. kórház is beépíti az üzleti terveibe, amikor Amber Heard megszegi a szavát annak a beteg gyerekek látják a kárát. Ha egy bizonyítható bántalmazó kezd "túlélő áldozatot" játszani, miközben már más ügyekben is hiteltelen a szava, azzal bizony a valódi áldozatok ügyének is árt...
  0 0 Válasz
 • DrSynclear 1 hónapja
  gg
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés