Milliók követelik Amber Heard kivágását az Aquaman 2-ből

Milliók követelik Amber Heard kivágását az Aquaman 2-ből

A change.org honlapon létrehozott petíciót már több mint 3.3 millióan írták alá. 

Viharos válásának és az ellene felhozott vádaknak köszönhetõen a világhírû és többszörös Oscar-díj jelölt Johnny Depp egyik napról a másikra vesztette el karrierjét. A cancel culture jelenségtõl tartva mostanában már senki nem akar dolgozni vele, hiánya viszont manapság is érezteti hatását a Warner Bros. Legendás állatok filmsorozatában, ami elképzelhetõ, hogy a színészcsere miatt teljesen megbukik a kasszáknál. 

Az ex-feleség Amber Heard egyébként különb bánásmódban részesül a stúdiók részérõl és ha fellapozzuk IMDB oldalát azt láthatjuk, hogy mostanság játszott a The Stand címû sorozatban, illetve két filmje, az In the Fire és Run Away with Me is készülõben van, továbbá az Aquaman 2-ben is szerepelni fog. Az utóbbi projekt a Warner kezében van és sok rajongó nem értette, hogy a színésznõt miért nem rakták ki a botrány hatására, mivel õ sem feltétlenül viselkedett pedánsan Johnny Depp elmondása alapján. Egy Jeanne Larson nevû nõ annyira igazságtalannak érezte a stúdió hozzáállását, hogy indított egy petíciót az ügy érdekében, amit már több mint 3.2 millióan írtak alá. 

Sokan most persze úgy gondolhatják, hogy mindez csak a „gondolatok és imák” mém szintjén lehet hasznos és eredményes, azonban Grace Randolph iparági újságíró szerint a negatív visszhang hatása miatt a színésznõ szerepét 10 percre csökkentették az Aquaman 2-ben. Érdekesség, hogy a film producere, Peter Safran azt nyilatkozta még tavaly a Deadline-nak, hogy tisztában vannak Amber Heard pillanatnyi megítélésével, azonban nem fognak engedi a közösségi média nyomásának, pláne úgy, hogy James Wan rendezõ és Jason Momoa õt akarják. Ettõl függetlenül úgy tûnik, a stúdiónál mégiscsak tartanak a rajongói véleményektõl és csodálkoznánk rajta, ha a színésznõvel hosszú távon terveznének a DCEU-ban. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerintetek is repülnie kéne a színésznőnek az Aquaman 2-ből?

  • 82 %
  • 18 %