B1ad3: „Rossz formában vagyunk a metával és a taktikákkal”

B1ad3: „Rossz formában vagyunk a metával és a taktikákkal”

A NAVI vlogjában beszélt az edző a felkészületlenségükről.

A NAVI az EPL A csoportjában játszik a héten, ahol többek között a Vitality, a NIP és a fnatic is versenyez az elérhető két helyért. Az első két játéknapon a látható problémák ellenére is átcipelte őket az ellenfeleken a magabiztos sztárok játéka, de a harmadik napon nagy meglepetésre az Endpoint elkalapálta őket 2-0-ra.

S1mple BLAST Premier közbeni szünete egyértelműen megzavarta a csapat felkészülését az őszi szezonra, B1ad3 is erről beszélt a NAVI vlogjában:

„S1mple-nek gondjai voltak a papírjaival a BLAST előtt, szóval nem bootcampeltünk rendesen időhiány miatt. Úgy döntöttünk, már Dániában készülünk fel headtr1ckkel. Négy napig gyakoroltunk és optimalizáltunk mindent, amit tudtunk.(...)

Látom a bootcamp hiányának eredményét. Negatívan érintett minket, rossz formában vagyunk a metával és a taktikákkal kapcsolatban. Nem gyakoroltunk új ötleteket. Többnyire régi setupokra és kommunikációra támaszkodunk, ami gyakran hibákhoz vezet. Néhány csapat olvasni tud minket, néhány esetben a rossz felkészülés miatt bukunk el.

Mint korábban is mondtam, a FaZe ellen van az egyetlen harcunk. Az előző szezonban bizonyítottuk, hogy könnyen legyőzünk bármilyen csapatot. Magabiztosak vagyunk emiatt. Jelentős morális fölényt ad. Befejezzük az EPL-t és a lehetőséget új dolgok begyakorlására fogjuk használni” – mondta B1ad3.

MENETREND, KÖZVETÍTÉS

Az ESL Pro League 16. szezonjának A csoportját az Esport1TV Twitch csatornáján vagy az Esport1.hu beépített pontgyűjtő felületén követhetitek az alábbi menetrend szerint:

09.02. – A-csoport
12:30 - NAVI vs Endpoint
16:00 - NIP vs Spirit
19:30 - Vitality vs fnatic

Borítókép: HLTV/brcho
OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!