Horrorisztikus és poénos avatarokat lehet alkotni a Street Fighter 6 karakterkészítő módjában

Horrorisztikus és poénos avatarokat lehet alkotni a Street Fighter 6 karakterkészítő módjában

Néhány játékos már kipróbálhatta a Street Fighter 6 bétaverzióját, de úgy tűnik a játékmenet mellett a karakterkészítő mód vitte a prímet.

A verekedős játékok szerelmesei nem lehetnek szomorúak ebben az esztendőben, hiszen nem elég, hogy bejelentették a Tekken új epizódját, a Street Fighter 6-ról is egyre több információ lát napvilágot, ráadásul 2023-ban a Capcom üdvöskéje bizony meg is jelenik. Egyedül a Mortal Kombat fanok csüggedhetnek, egy videón kívül – melyben a játék 30 éves történetéről mesél Ed Boon –ugyanis egyelőre semmit nem kaptak, 30. születésnap ide vagy oda.

Az SF6 esetében felpörögtek az események, hiszen nem elég, hogy egyre több videón mutatták be az új epizód újdonságait, egyes játékosok már hozzáférést kaptak a bétaverzióhoz is. Mivel a játékba bekerült egy online közösségi hub is, ahol mindenki a saját avatarjával lófrálhat, ismerkedhet és nézhet új kihívások elé, ezért nem csoda, ha egyesek alaposan szemügyre vették milyen karaktert is hozhatnak maguknak létre. Ekkor derült ki, hogy elég részletesre sikeredett a karakteralkotó mód, olyannyira, hogy teljesen debil avatarok megszületésének is szemtanúi lehetünk.

A Street Fighter 6 fejlesztői sok erőfeszítést tettek annak érdekében, hogy egy kicsit jobban a magáénak érezze a közösség a címet, hiszen a játékosok interakcióba léphetnek egymással a bunyókon kívül is. Ennek megfelelően a rajongók igyekeztek is eleget tenni annak, hogy kifejezhessék önmagukat és testreszabhassák megjelenésüket, amire lehetőséget is ad az SF6 rendszere. Míg a testreszabási lehetőségek széles skálája szinte végtelen lehetőségeket kínál a játékosoknak, ezek némelyike kissé ijesztő. Egyes játékosok természetesen borzasztóan ostoba karakterekkel állnak elő, amelyek furcsa, hihetetlenül irreális testrészekkel és arányokkal rendelkeznek. Íme a debil megoldások színes tárháza:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!