Hirdetés

Csalódást okozott Ed Boon bejegyzése a Mortal Kombat 30. születésnapja kapcsán

Az MK atyja ugyanis arról számolt be, hogy a NetherRealms most a születésnapra koncentrál és biztosan nem jelentik be a verekedős játék 12. részét.

Esport1 Podcast

Tekintsünk a jövőbe: 2023-as előszezon és LEC legizgalmasabb változtatásai

Három nagy területen történtek változtatások a League of Legends világában. Megérkezett a szerverekre a 2023-as előszezon, változik jövőre az LEC formátuma, valamint megnyitott az átigazolási piac!

Hirdetés

Ed Boon a videójátékos világ egyik legfurcsább figurája. Hírhedt arról, hogy szívesen cseveg a közösséggel a játék fejlesztése kapcsán és bár nem mindenben ért velük egyet, de azért igyekszik megfogadni bizonyos tanácsokat tőlük. Emellett nem veti meg a trollkodást sem, hiszen több ízben húzta már csőbe a rajongókat egy poén kedvéért. Nem könnyű tehát kiigazodni a mondandóin, ezért mindig érdemes odafigyelni arra, amit megoszt Twitteren.

Vészesen közeledik a Mortal Kombat franchise 30. születésnapja, hiszen a verekedős játék első epizódja 1992. október 8-án látott napvilágot, ami utána rövid idő alatt meghódította az egész világot. Legutóbb pedig már a filmes verzió is nagyot tarolt az egyik streamingplatformon. Mindenesetre minden rajongó arra vár, hogy egy új epizód bejelentésével lehetne a legméltóbb módon megünnepelni a harmadik x-et. Viszont gyorsan lehervasztotta a játékosok lelkesedését Boon a következő bejegyzésével:

„Tudjuk, hogy sokan izgatottan várják a következő NRS játék bejelentését, és az kellő időben meg fog történni. De először minden a Mortal Kombat elmúlt 30 évéről szól. Ezt fogjuk alaposan megünnepelni, és erre fogunk most összpontosítani.

A következő játékbejelentésünk elkülönül az MK 30. születésnapjától.”

Ez tehát arra utal, hogy mostanában semmilyen formában nem kapunk egy Mortal Kombat 12 bejelentést. Azonban érdekes a tweet, mivel simán előfordulhat az is, hogy a következő hetekben, az ünneplést követően bizony egyszer csak előállnak a Mortal Kombat új felvonásával. Szóval nincs kizárva, hogy még ebben az évben berobban ez a hír, de egyelőre nem érdemes álomba ringatni magunkat ezen a téren. Várjuk ki a végét, hogy mit kapunk a szülinap során, mert lehet, hogy ettől függetlenül valami nagy durranásra azért készülnek.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
2 db hozzászólás
  • GeryDee 1 hónapja
    Azért illő lenne egy nagyobb durranással ünnepelni egy ekkora játéksorozatot, főleg hogy az 30 éves
    0 0 Válasz
  • centre_syrup 1 hónapja
    GG
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közvetítések

Hirdetés

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!