Kiszivárogtak a Street Fighter 6 karakterei, amit végül elismert a Capcom is

Kiszivárogtak a Street Fighter 6 karakterei, amit végül elismert a Capcom is

Azt nem tudni, hogy ez lenne-e a teljes lista, viszont 22 harcosról lehullott a lepel. Mutatjuk a képeket az új játék bunyósairól.

Immáron hat év telt el, hogy az előző Street Fighter epizódot kiadta a Capcom, idén pedig az is kiderült, hogy már szinte majdnem teljesen kész van a következő is. A júniusi Sony által bemutatott State of Play műsorkínálata igazolja mindezt, ahol egy 3 perces videóban lehetett megcsodálni az SF6-ot. Ebben már a játékmenetből is ízelítőt kaptak a rajongók, de akkor még csak az derült ki, hogy Ryu és Chun-Li, valamint Luke és egy új karakter Jamie lép a virtuális ringbe. Nem véletlenül szeretik ebben a műfajban csak óvatosan adagolni a karaktereket, hiszen ez az egyik legnagyobb érdekessége az új játékoknak. Viszont most egy szivárogtatás révén 22 harcosról hullott le a lepel.

Egyre nehezebb dolga van a videójáték-fejlesztő cégeknek, hiszen lassan már nincs olyan projekt, aminek kapcsán ne tenne közzé valaki idő előtt némi extra információt az interneten. Most sincs ez másként, annyiban azonban mégis különösen érdekes a bejegyzés, hogy maga a Capcom is reagált rá, és mint kiderült megerősítették a fotók hitelességét. A Twitteren megjelent bejegyzésükben azt írták, hogy olyan dolgokat láthattak a rajongók, melyeket nem lett volna még szabad, emellett nagyra értékelik a pozitív visszajelzéseket. Ez azért is fontos, mert a bunyós játékok esetében mindig kényes téma, hogy kik kerülnek be a régi arcok közül az új epizódba, illetve milyen új harcosokkal rukkolnak elő a fejlesztők. Azonban a sok biztató kommentet látva úgy tűnik a Capcom rájött, kár lenne tagadni, hogy a képeken látható alakok tényleg bekerülnek a folytatásba.

Ez azt is jelenti, hogy a Street Fighter hatodik részébe biztosan szerepet kap az SF2-ben felbukkanó eredeti csapat: Ryu, Ken, Chun-Li, E. Honda, Blanka, Zangief, Guile, Dhalism. Rajtuk kívül visszatér a Superből Cammy és Dee Jay, a Super Turbóból Akuma, a Street Fighter 4-ből Juri, a legutóbbi alkotásból pedig Ed és Rashid szállhat ringbe újból. Lesz viszont öt teljesen új szereplő is: pofonokat lehet majd osztani a mexikói Lilyvel, az amerikai Kimberley-vel, a francia Mimivel, az olasz Marisaval, a kínai A.K.I.-val és az orosz JP-vel.

A Street Figher 6-nak egyelőre nincs pontos megjelenési dátuma, de valamikor 2023-ban várható PC-re, régi és új konzolokra egyaránt, bár az Xbox One valamiért nem szerepel a felhozatalban.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gamer szótár