Így is megkérheted a párod kezét, ha egy igazi LoL-os vagy

Így is megkérheted a párod kezét, ha egy igazi LoL-os vagy

Erre az ajánlatra nem lehetett nemet mondani.

A League of Legends játéknak köszönhetően többen megtalálták párjukat, akinek oldalán egy egész életet boldogságban tölthetnek el. Faker a világbajnoki serlegeket ölelgeti, a Team SoloMid a 0-6-os mémekkel vészeli át a mindennapok viszontagságait, Tyler1 a széttört billentyűzetekből emelt álmodja a legédesebbeket. Viccet félretéve itt van egy lelkes idéző, aki Duo Queue társának kezét kérte meg úgy, ahogy egy igazi LoL-oshoz illik.

Hextech láda és a gyűrű

Viszonylag gyorsan körvonalazódott a játékos fejében a terv, amelyet utána megvalósított. 3D-nyomtatás segítségével legyártott egy egyedi Hextech ládát, amelyben elrejtette a gyűrűt, valamint az Oathsworn Bondot. Utóbbi képességgel Kalista tudja magához kötni a csapattársát, amely kapocs a Nexus bedőléséig megmarad a lövész és a másik hős között. A League of Legendsben megtalálható chestektől az különbözteti meg a valóságban is megtapogatható verziót, hogy utóbbira került egy extra szívminta a hátoldalra. Egyébként a színek és a motívumok egy az egyben a játékot másolják. A játékon belüli nyitás effektjét is próbálta lemásolni a romantikus LoL-os úgy, hogy kék esszenciára hasonlító extrákkal dobta fel a tárgy belsejét.

A lánykérés eszközéül választott Hextech ládáról itt találtok több képet!

A kiszemelt partner természetesen igent mondott az ajánlatra, így már nemcsak a League of Legendsben, hanem a való életben is pöröghet a "duózás".

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



Neked van állandó Duo Queue-társad?