LoL Worlds: Teljes csőd a TSM-nél, szárnyalnak az ázsiai csapatok

Bjergsenék abszolút a mélypontra kerültek.

Hatalmas várakozás övezte a 2020-as League of Legends világbajnokság csoportköreit, mivel az MSI hiányában nem volt eddig arról valós kép, hogy mire mennek egymással a világ legjobb csapatai. A papírforma eredmények végül megérkeztek, abszolút dominálja a mezőnyt Ázsia. Mindeközben a TSM ötöse megdöntötte saját negatív rekordját...

"B" csoport végeredmény

Túl későn támadt fel a PSG Talon, ezért nem került veszélybe a JD Gaming második helyezése. Teljesen egyértelmű volt, hogy a ShowMaker és Canyon vezett DAMWON Gaming ezúttal a döntőig akar menetelni, simán hozták a csoportgyőzelmet.

"C" csoport végeredmény

A halálcsoport végül nem váltotta be az ígéreteket, a TSM megdöntötte az egyik negatív rekordot, amit már eddig is ők tartottak. Első kalapból képesek voltak győzelem nélkül zárni. A 0-6 botrányos, de a mutatott játék alapján ezt teljesen megérdemelték Doublelifték. A FNC végül nem tette meg azt a szívességet, hogy szorossá tegye a második hely sorsát.

"D" csoport végeredmény

Ahogy a B-ben, úgy a D-ben is viszonylag korán eldőlt, hogy a TES és a DRX kiemelkedik a négyesből. A kínai bajnok és a koreai ezüstérmes egy-egy pillanatra esett csak ki a ritmusból, aminek a FlyQuest rajongók örülhettek. PowerOfEvillel a középső ösvényen sikerült megverniük a Top Esportsot, ami az eddigi legnagyobb meglepetése a 2020-as világbajnokságnak.

A folytatásban Bo5-ökben kell bizonyítania a top 8 klubnak. Mivel a DAMWON és a Top Esports külön ágra került, összejöhet az álomdöntő, amiben a szakértők is bíznak. A levesbe még beleköphetnek más csapatok, de az eddig mutatott játék alapján erre kicsi az esély.

Ne feledjétek, hogy folyamatosan tudtok regisztrálni a Megyék Csatája - Országos E-sport Versenyre. Nevezni a megyekcsataja.hu oldalon tudtok, ahol további részleteket tudhattok meg a versenyről!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!