Hiába kérte a Blizzard, hogy ne, a tesztelők megmutatták a Diablo 4-et

Hiába kérte a Blizzard, hogy ne, a tesztelők megmutatták a Diablo 4-et

A játékosok nem tartják tiszteletben a megállapodást.

Hogyan is szól a régi mondás? Hárman is megtarthatják a titkot, ha kettő közülük halott? Nem teljesen, de az biztos, hogy a Blizzard úgy érzi jelenleg, élő embereknél nincsenek biztonságban a titkok. No, persze nem akarnak senkit se megölni, de titoktartási nyilatkozatot azért kötöttek azokkal, akik részt vehettek a Diablo 4 béta tesztjén. Úgy tűnik, a játékosokat egy papír nem külösebben akadályozta meg a szivárogtatásban.

Pedig gondolhatta a Blizzard, hogy megbízható, legalábbis hű és elkötelezett játékosokat hív meg. Ugyanis az alapján küldött meghívókat, hogy az illetők a közelmúltban jelentős időt töltöttek a Diablo II: Resurrected, Diablo III és Diablo Immortal játékokkal. A cég természetesen kikötötte, hogy a teszt bizalmas lesz, ami azt jelenti, hogy a meghívott játékosok nem beszélhetnek nyilvánosan a játékélményeikről, és nem oszthatják meg azokat. 

Úgy tűnik azonban, sok játékos figyelmét elkerülte az e-mail végén található bizalmas szócska, ugyanis első dolguk volt a meghívó után a közösségi médiában mindenről beszámolni. Az internetet máris elárasztották a Diablo 4-ről készült felvételek, screenshotok és gameplay videók. Másrészt a felvételek eddig többnyire elég pozitívnak tűnnek, ami valószínűleg legalább egy kicsit megnyugtatja a Blizzard lelkét.

Nos, aki még meg tudta őrizni a hadi titkokat, már csak kicsit kell kibírnia. Ugyanis a Diablo 4 nyilvános tesztelése 2023 elején kezdődik, maga a játék pedig ugyanebben az évben fog megjelenni a tervek szerint.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te várod a Diablo 4-et?

  • 82 %
  • 18 %