Diablo IV: Gameplay videókban mutatták be a fejlesztők a dungeon-öket

Diablo IV: Gameplay videókban mutatták be a fejlesztők a dungeon-öket

Több felvételt is publikált a fejlesztőgárda, ezeket cikkünkben is megtekintheted.

Tegnap mi is beszámoltunk a Blizzard azon blogbejegyzéséről, ahol újabb információkat osztottak meg a Diablo IV-ről, azonbelül a dungeon-ökről is. Ezúttal is erről volt szó, azonban most a játékmenetet is megmutatták több videóban.

A pre-alfa státuszban tartó fejlesztésről a 2022-es első negyedévi bejelentésről számoltak be bővebben. A Blizzard elsődlegesen a környezetre, a játékvilágra összpontosított, valamint a dungeon-ökhöz köthető elemekre. A fejlesztőgárda állítása szerint a Diablo 4-ben 5 „különálló régió" lesz, ezekben pedig 150-nél is több dungeon-t fedezhetünk majd fel.

Ezt úgy érték el, hogy különböző elemeket nem csak egy dungeonben használnak fel. Ezekben a videókban ezeket is mutatják be, hogy mire is számíthatunk majd, mikor a játék megjelenik (nem elfelejtve persze, hogy még pre-alfa státuszban vannak a munkálatok, így változhatnak még a végleges megjelenésig). Arra is kitértek, hogy a környezetet inkább hihetőre, nem pedig realisztikusra szeretnék csinálni. Erre többféle megoldást is láthatunk majd, az egyik fejlesztő egy olyan példával élt, hogy egy kriptában találunk egy lyukat a falon, amelyen ha átmegyünk, akkor egy földalatti hálózatra bukkanunk – mindebben a véletlenszerűségi faktor is meglenne.

A fenti videóban egy hasonló dungeont is láthatunk, ahol egy romos várban vagyunk éppen, mely meglehetősen stabilnak tűnik, az alsóbb szinteket viszont elárasztotta a víz, valamint félig-meddig omladozó állapotban is vannak. Az alábbi képre kattintva pedig néhány fotón is megtekintheted a játékot.

A képgaléria megtekintéséhez kattints a képre! (forrás)

Diablo IV jelenleg is fejlesztés alatt áll. Megjelenési dátuma jelenleg még ismeretlen, de reméljük, ez hamarosan változni fog.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!