LoL: Bejelentette a legerősebb amerikai csapat új kezdőötösét

LoL: Bejelentette a legerősebb amerikai csapat új kezdőötösét

MSI-elődöntő összejött 2022-ben, a Worldsön azonban elkerülte a csapatot az igazán jó teljesítmény.

Egy újabb jelentős klub jelentette be, hogy milyen kezdőötössel szeretne részt venni a 2023-as League of Legends-küzdelmekben. Az NA LCS-ben abszolút a legerősebb csapat volt tavasszal az Evil Geniuses, amely formát többé-kevésbé át tudták menteni a Mid Season Invitationalre, az MSI-ra is. Nyáron már nem ment ennyire jól a szekér, de Kaorival is tisztesen helyt tudtak állni a Worldsön. A főtábla csoportkörébe bejutottak a Play-Inből, ott azonban megálljt parancsoltak nekik. Az idei évben látott rosterhez képest két poszton történt csere, a felső ösvény és a lövész szerepkörben új, de mégis ismerős arcokkal találkozhattok.

Topon Impactet Ssumday váltotta

Az egykori világbajnok helyére érkezett a 100 Thievesből Ssumday, avagy koreai idéző váltott koreait. A 26 éves veterán több mint 5 évet húzott le a Tolvajoknál, így tényleg kívülről és belülről is ismeri az LCS-t. Hősbázisa kifejezetten változatos, de a legjobb eredményekre talán Ornn és Gnar irányítása mellett számíthattok tőle.

Danny kispadon, Kaori a Karmine Corpban, FBI érkezett

Mentális problémák miatt a 2022-es nyári rájátszásban kikerült a csapatból Danny, a fiatal idéző azonban még mindig tagja a csapatnak. Inaktív státuszba került, ezért az akadémia szervezetből Kaori kapta meg a lehetőséget, hogy a világbajnokságon bizonyítson. A török idéző a nehéz körülmények ellenére hozta a kötelezőt, nem véletlen szavazta meg neki a bizalmat az egyik legnépszerűbb európai klub. FBI Ssumdayhez hasonlóan a 100 Thievesből érkezett, a 23 éves ausztrál lövész jelentős tapasztalattal és eredményekkel rendelkezik, ezért mindenképpen upgrade-ként lehet rá tekinteni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted megvédi tavaszi LCS bajnoki címét az EG?

League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.