Heti akciós LoL-skinek: Pancsolj a medencében a tél közepén!

Heti akciós LoL-skinek: Pancsolj a medencében a tél közepén!

Több medencés parti skinre is lecsaphatsz akciósan decemberben.

A Riot Games egyáltalán nem foglalkozik azzal, hogy alig néhány napja töltötte meg a csizmákat a Mikulás, hogy hamarosan eljön a karácsony ünnepe, valamint szép lassan átfordul a naptár a 2023-as esztendőre. A League of Legends kiadója és fejlesztője ugyanúgy a szokásos, kitaposott ösvényen halad előre, avagy itt van ismételten az a 15 hőskinézet, amelyeket olcsóbban megvásárolhatsz a következő közel egy hétben. A legnagyobb kedvezmény ezúttal Mordekaisernél landolt, amely hőshöz 260 RP-ért behúzhatsz egy skint.

Heti akciós hősök

  • Seraphine: 487 RP (-50%)
  • Zoe: 390 RP (-60%)
  • Kalista: 396 RP (-55%)
  • Varus: 352 RP (-60%)
  • Xerath: 484 RP (-45%)

Riot-pontokból folyamatosan vásárolhatsz hősöket, azonban a jelenleg elérhető 162-ből csak ötnek az árát csökkentik le minden héten. Egyébként kék esszenciából ugyanúgy bővítheted a gyűjteményedet, ezért csak akkor érdemes RP-t költeni a bajnokokra, ha tényleg nincs más megoldás. Sőt mivel a LoL már Game Passben is játszható, így nem is kell foglalkoznod a karakterekkel. Ha rendelkezel előfizetéssel, akkor az összes hős az első perctől játszható.

Az alábbi galériában mind a 15 heti akciós LoL-skint megtalálod pontos árral és a kedvezmény mértékével!

A listán összesen 12 darab epikus, azaz 1350 RP-s kinézetet találsz akciós áron, 2 leárazott skin esik a 975 RP-s zónába, egyetlen 1 csak, amelyik alapból 520 RP-be kerül. Legendás változatot ezúttal nem "dobott be a közösbe" a Riot, remélhetőleg majd a karácsony előtti hétre tartogatják ezt a húzásukat.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



Neked van skined Yasuóra?

League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.