LoL: Ingyen mesteri láda és kulcs jár mindenkinek, ezt kell érte tenned

LoL: Ingyen mesteri láda és kulcs jár mindenkinek, ezt kell érte tenned

Csak limitált ideig él a különleges ajánlat, szóval siess!

A Riot Games és az Xbox partneri kapcsolatának egy újabb fejezete kezdődött el. A League of Legends, VALORANT, Teamfight Tactics, Wild Rift és a Legends of Runeterra bekerült a Game Passbe, a Microsoft saját előfizetéses szolgáltatásába. Ha december 8-a és január 1-je között összekapcsolod a Riot-fiókod az Xbox-profiloddal, akkor számos játékon belüli jutalom üti a markod.

Hogyan kell összekapcsolni a Riot-fiókot az Xbox-profillal?

A feladat pofonegyszerű. Mindössze annyi a dolgod, hogya megfelelő helyre beírod a kért adatokat az Xbox Game Pass közösségi fiókkal való bejelentkezéshez használt oldalán. Ha ezzel megvagy, akkor nyisd meg a LoL-klienst, ahol a gyűjteményben már ott lesz a mesteri láda, valamint a kulcs. Nemcsak a League of Legendsben vár téged ingyenes tartalom, hanem a többi Riot Games-játékban is.

  • VALORANT – Pocket Sage társ
  • League of Legends – Mesteri láda (70% eséllyel skintöredéket találsz benne) és kulcs
  • Teamfight Tactics – Ritka Kicsi legendák-tojás
  • Wild Rift – Véletlenszerű Emote Chest
  • Legends of Runeterra – Prismatic Chest

December 12-től további prémium jutalmakra számíthatsz. Ha rendelkezel Riot-fiókkal, valamint élő Game Pass-előfizetésed van, akkor feloldhatod az összes riotos videójátékban a csak tagoknak járó előnyöket, valamint egyéb extrákat. További kérdéseid vannak a hatalmas horderejű partnerségről? Akkor irány a Riot Games hivatalos oldala, ahol minden választ megtalálsz!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te szoktál TFT-zni?