S1mple és ZywOo egy csapatban? Jótékonysági versenyt szervez a NAVI

S1mple és ZywOo egy csapatban? Jótékonysági versenyt szervez a NAVI

A világ néhány legjobb csapatának játékosai fognak össze december 22-én a nemes célért.

BORN TO BE BRAVE néven jótékonysági versenyt szervez a NAVI a szervezet 13. születésnapján, december 22-én. A cél orvosi felszerelések finanszírozása a UNITED24 nevű, Volodimir Zelenszkij által indított alapítványon keresztül – ezeket értelemszerűen ukrán kórházak fogják megkapni. A versenyen négy mix csapat vesz részt, a játékosok a NAVI, a FaZe, az Astralis, a Liquid, a fnatic, az ENCE, a BIG, a Vitality és a MOUZ felállásaiból kapcsolódnak be.

„A NAVI e-sport klub 13 éves lesz idén, de az Oroszország által kirobbantott háború miatt nem a hagyományos módon ünnepeljük a születésnapunkat. Ehelyett egy jótékonysági versenyt szeretnénk rendezni Ukrajna megsegítésére CS:GO-ban, BORN TO BE BRAVE néven” – mondta a Yevhen Zolotarov, a NAVI CEO-ja, közleményében.

A kiírás szerint a csapatokban minden játékosnak ugyanaz lesz a szerepe. Tehát a TEAM ONE SHOTban kizárólag AWP-sek fognak játszani – S1mple és ZywOo először játszhatnak együtt ebben. A TEAM RUSH A RUSH B irányítókból, a TEAM U SHALL NOT PASS támogató játékosokból, a TEAM GO KILL pedig riflerekből fog állni. A játékosokat és felállásokat december 17-én fedik fel. A formátum egyenesági-kieséses lesz, Bo1 elődöntőkkel és Bo3 döntővel.

Az adakozók között számtalan értékes nyereményt sorsolnak ki a szervezők, például aláírt zászlókat, egy órát, amit a tavalyi BLAST Premier World Final győzteseként kapott B1ad3, s1mple egy MVP-medálját. A legnagyobb nyeremény pedig egy VIP jegy elsőosztályú repjeggyel és 5 csillagos hotellel a következő Majorre (vagy egy azt követőre, ha nem tud utazni a győztes a határzárak miatt). A jegyet az kaphatja meg, aki a legtöbb pénzt adományozza.

További információkért keressétek fel a NAVI oldalát.

Borítókép: NAVI
OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!