LoL: Legjobb, már-már OP képességek passzívtól az ultiig a játékosok szerint

LoL: Legjobb, már-már OP képességek passzívtól az ultiig a játékosok szerint

A legnagyobb LoL-os közösségi fórumon az "OP" kategóriába sorolható képességeket gyűjtötték csokorba.

Bizonyára veled is előfordult már, hogy elkezdtél azon gondolkozni, a League of Legends hősei által használt képességek közül melyek számítanak a legjobbaknak. Két bejgli között ezen kezdtek el gondolkodni a legnagyobb LoL-os közösségi fórumon az idézők, így sikerült összegyűjteni passzívtól az ultiig azokat az abilityket, amelyek önmagukban talán a legerősebbek jelenleg a játékban.

Legjobb passzív: Unseen Predator (Rengar)

Egészen brutális, hogy mennyi mindent sűrített bele a Riot Games egyetlen kifejezés alá. Az orgyilkos dzsungeles legnagyobb erőssége, hogy passzívból képes akár 36%-nyi bónusz AD-t elraktározni, amely segít neki abban, hogy egyetlen csapással eltörölje a papírabb karaktereket. Emellé még jön a láthatatlanságból ugrálás, ami szintén egy nem elhanyagolandó tényező.

További OP-nak nevezhető passzívok: Demon Shade (Evelynn) 6-os szint után, Staggering Blow (Nautilus), Pyromania (Annie), Living Forge (Ornn), Hemorrhage (Darius)

Legjobb Q: Precision Protocol (Camille)

Képzeljétek el Cho'Gath végső képességét egy 4 másodpercenként elsüthető Q formájában. Camille elképesztő gyorsasággal képes lebontani az ellenfelet köszönhetően annak, hogy a Q-jának második fázisa tényleges sebzést okoz, ami AD alapján scale-el.

További OP-nak nevezhető Q-k: Alpha Strike (Master Yi), Rocket Grab (Blitzcrank), Broken Wings (Riven)

Legjobb W: Bailout (Renata Glasc)

A zauni hős bemutatása után sokan féltek attól, hogy egyszerűen a Chemtech Soul régi változatának kicsit egyszerűbb változata annyira erős lesz, hogy nem lehet majd vele mit kezdeni. Végül nem lett teljesen igaza ezeknek a szkeptikus hangoknak, de mindenképpen figyelemreméltó, hogy a pokol tornácának széléről képes visszatáncoltatni szövetségeseit a támogató egyetlen képességnek köszönhetően.

További OP-nak nevezhető W-k: Miasma (Cassiopeia), Steadfast Presence (Poppy), Rewind (Zilean), Hallowed Mist (Gwen), Wind Wall (Yasuo), Smoke Screen (Graves)

Legjobb E: Event Horizon (Veigar)

A ketrecbe zárt igazság, avagy a League of Legends egyik, ha nem a legjobb tömegirányítási képessége. Egyszerre képes vele zónázni, a teleport utáni pillanatokban kellemetlenséget okozni, esetleg bezárni egy kiszemelt célpontot oda, ahonnan alig-alig van menekvés. Mindezek mellett még brutálisan nagy a terület is, amire hat az Eseményhorizont, így ARAM-on szinte már csalásnak számít, ha van egy Veigar valamelyik csapatban.

További OP-nak nevezhető E-k: Black Shield (Morgana), Equinox (Soraka), Playful/Trickster (Fizz)

Legjobb végső képesség: Rift Walk (Kassadin)

Nem véletlen rettegnek az ellenfelek, amikor Kassadin meglépi a 16-os szintet. A maxolt ulti mellett néhány másodpercenként tud flashelni a hős, miközben tonnányi sebzést oszt ki. Még egy ennyire flexibilisen használható végső képesség nem igazán van a játékban, gyakorlatilag önmagában képes eldönteni a meccsek sorsát csak emiatt az R miatt a Voidból érkező bajnok.

További OP-nak nevezhető ultik: Unstoppable Force (Malphite), Requiem (Karthus), Wish (Soraka), Chronoshift (Zilean), Hostile Takeover (Renata Glasc), Crowstorm (Fiddlesticks), Chronobreak (Ekko), Curse of the Sad Mummy (Amumu)

Szerintetek melyik OP képesség hiányzik a listáról?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted is az Event Horizon, avagy a Veigar E a játék legjobb képessége?