LoL: Bluerzorék szárnyalnak, Vizicsacsiék megtorpantak

LoL: Bluerzorék szárnyalnak, Vizicsacsiék megtorpantak

A legjobb magyar dzsungeles csapata szárnyal, a legjobb magyar topos klubjának nem megy igazán a játék.

Nincs megállás az EMEA-régióban, az LEC-ben és a kisebb ligákban folyamatosan pörögnek a mérkőzések. A német első osztályban Vizicsacsi és a BIG szeretne minél jobb helyezést elérni, hasonló célokért harcol bluerzor és a Team Heretics Academy Spanyolországban. A két legeredményesebb és legjobb magyar LoL e-sportolónak eddig teljesen ellentétes a szezonja, ugyanis amíg Csacsiék jelenleg a tabella legalján vannak holtversenyben, addig a Los Heretics másodmagával vezeti a ligáját.

Csacsifigyelő: Nem működik a taktika

Sorozatban három vereséget gyűjtött be a Berlin International Gaming, így 2-5-re módosult a mérlegük. Legutóbb a MOUZ kényszerítette őket térdre, méghozzá egy elég sima összecsapáson. Hiába próbálkoztak a fővárosiak Zac jungle-lel, Rulfchennek semmi sem jött össze ezen a meccsen (1-6-1-ben végzett). Ma minden esély megvan arra, hogy elkezdjék a felzárkózást Vizicsacsiék, ugyanis 19:00-tól az Eintracht Frankfurt ellen lépnek Szurdokba

Bluerzorfigyelő: Olajozottan működik a gépezet

Bezzeg a "kis" Heretics teljesítményét nem érheti egyetlen kritikus megjegyzés sem. Zsinórban 5 mérkőzést húztak be bluerzorék, így 7-2-es eredménnyel dominálják jelenleg az LVP SL 2023-as tavaszi szezonját. A 24 éves magyar srác rendelkezik a junglerek között a legjobb KDA-val, miközben "csak" négy hőst rotált eddig. Legtöbbször Vi (3) került a kezében, 2-2-2 alkalommal döntött Maokai, Sejuani és Wukong mellett. Ez a meta nagyon hasonlít arra, amelyben megnyerte tavaly az akkor még EU Masters bluerzor, így lehet most is bizakodni egy jó eredményben. Jövő hét kedden a Giants ötösével néznek farkasszemet bluerzorék, mehet a #TEAMZOR-spam a hivatalos közvetítésen!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted ma nyer a BIG az Eintracht Frankfurt ellen?

League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.